arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Damien'ın imzasındaki sitede (mypetskeleton.com) gezerkene orada mp3lerini buldum johnny hollow süper.. ev resmine tıklayın açılan menüden en alttaki şeye tıklayın 7 tane mp3 sizin olsun..[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 dinleyipte bide sözlerine sahip olan var mı ? bulamıyorum sözleri..[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 I'Ll have you you indirebilmiştim hatırlatıın iyi oldu mabnytak yapmış adam...[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 skeleton-song üstüne tanımıyorum...[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 skeleton-song dinleye dinleye bir hal oldum sakın dinlemeyin bağımlılık yapıyor hatta bunalım yaratıyor dertliyken dinlenecek bir şarkı değil..[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 bugün dinledim skeleton-songu cidden süper parça tam tribe girilcek parçalardan biri :-)[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 dinleme abi toparlaması zor oluo off has bunalım up be up... dinlenesi ama dinlemesi sakıncalı parça..[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Inanilmaz bir sarki, tek kelimeyle buyuleyici. Inanamiyorum boyle birsey suan dinledigime! Arcane, you are the best! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 şiddetle tavsiye edilir[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 ben de baymadım hala dinliorum.. skeleton song ve gone süper diğerlerini fazla sevemedim..[hline]all i want to do is live.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 siteyi dolaşıorum daha bulamadım!! :([hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 ya banada göndericek biri yokmu? acayip meraklandım ama site de kaybolmamak mümkün diil Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 site flash sitesi olduğundan download link veremiyorum veya bulunduğu yerin linkini. resimlerin olmadığı kendilerini tanıttıkları bir bölüm var orada mp3ler yani gallery lere falan girmeyin boşuna :)[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 http://www.mypetskeleton.com/mp3z/SkeLeToN-SoNg.zip abinizden size bi hizmet olsun =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 süper[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 sahsen ben beğenmedim:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.