arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2002 Damien'ın imzasındaki sitede (mypetskeleton.com) gezerkene orada mp3lerini buldum johnny hollow süper.. ev resmine tıklayın açılan menüden en alttaki şeye tıklayın 7 tane mp3 sizin olsun..[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 dinleyipte bide sözlerine sahip olan var mı ? bulamıyorum sözleri..[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2002 I'Ll have you you indirebilmiştim hatırlatıın iyi oldu mabnytak yapmış adam...[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless!
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 skeleton-song üstüne tanımıyorum...[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2002 skeleton-song dinleye dinleye bir hal oldum sakın dinlemeyin bağımlılık yapıyor hatta bunalım yaratıyor dertliyken dinlenecek bir şarkı değil..[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 bugün dinledim skeleton-songu cidden süper parça tam tribe girilcek parçalardan biri :-)[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 dinleme abi toparlaması zor oluo off has bunalım up be up... dinlenesi ama dinlemesi sakıncalı parça..[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest
Draven Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2002 Inanilmaz bir sarki, tek kelimeyle buyuleyici. Inanamiyorum boyle birsey suan dinledigime! Arcane, you are the best!
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 şiddetle tavsiye edilir[hline]
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 ben de baymadım hala dinliorum.. skeleton song ve gone süper diğerlerini fazla sevemedim..[hline]all i want to do is live..
Demise Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 siteyi dolaşıorum daha bulamadım!! :([hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği....
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 ya banada göndericek biri yokmu? acayip meraklandım ama site de kaybolmamak mümkün diil
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 site flash sitesi olduğundan download link veremiyorum veya bulunduğu yerin linkini. resimlerin olmadığı kendilerini tanıttıkları bir bölüm var orada mp3ler yani gallery lere falan girmeyin boşuna :)[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim!
Odun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 http://www.mypetskeleton.com/mp3z/SkeLeToN-SoNg.zip abinizden size bi hizmet olsun =)
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 süper[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim!
Öne çıkan mesajlar