DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 telefonun güvenlik kilidiyle alakalı bi sıkıntısı war aktive edemiyorum, o yüzden bu işi yapabilcek bi program arıyorum. mesajlara galeriye girmeden şifre soran vs. warmıdır bildiiniz? telefon n95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Güvenlik kodunu öğrenebileceğin yöntemler var, ben öyle bulmuştum zamanında. Donanımsal bir sorunu mu var? Yok sadece bilinmiyorsa/unutulduysa arayıp bulabilirim gerekli programı/yöntemi. Düz mü 8GB mi onu söyle bir de, bul diyorsan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 default 12345 olması lazım deiştirmeye kalkınca olmuyor. neyse ben programı buldum, tavsiye ederim tel de istediğiniz bölümleri seçiosunuz girerken şifre soruyor ;) WebGate Advanced Device Locks v2.00.37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar