mrsandman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Ben 2 senedir bas çalan(çalmaya çalisan cunku bas gitar cok turlu calinabilir cok ozel teknikleri vardir)bir kisi olarak simdi size bana edilen hitap sozcuklerini sayıyorum 1)Bassist 2)Basör 3)Basçı 4)Bass çalan adam BU basçıların kaderi nedir be gardeşim sizce dogrusu ne???
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 tabiki de bassçı..hatta basssssçı.. [ah keşke]bende bassssçıyım..[/ah keşke][signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 05 Haziran 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
riglous Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 sana bu şekilde mi hitap ediyolar; dua et. bana bassçı demeye tenezzül bile etmiyolardı. doğrudan "...'ya da bası veririz" diyip geçiyodular... ahhh ah.
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Iyy iyi basıyonmu geyiğide çok yaygındır. Normali Bass Gitarist yada Bassisttir. Halk dilinde Bassçı. Gerisi yalan :) 2 Senedir çalıyosun?Slap olayını çözdünmü?[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bas. ?[signature][hline]consume the forsaken
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Bas Bas Basmak var bide örk..[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 BASOOR ZHAHUAHA[signature][hline]
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Basan. lol :D[signature][hline] The Truth is out There
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 işte iğrenç bi geyik o :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Natural Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 direk bassçı derim[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bassçı abi hiç kasmam :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 stüdyolarda beni babacum bastor diye çağırırlar stüdyoda 10 bas gitarist gücündeyimdir doğrusu "bas gitarist" dir bu arada :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 o zaman şu denklem çıkar basçı = kaplan *!gece gece bayıltır ve uyumaya gider*[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 basçı diyorlardı kabulleniyordum bende. en iyisi bu aslında[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ciddi mod: bassçı geyik mod: basıcı[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bass Gitarist uzun versiyonu. Bassçı de geç işte.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ornitorenk[signature][hline]:yapma: i got the poison i got the remedy!
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya bana hiç basör denmedi ama genelde bassçı dersin. ama peder filankonuştumu basist diyo. ama en dogrusu bass gitarist. elektro gitarist. bassist diyemezsin öle bikavram yok sallıyolar. gitarist diyemezsin 926398 tane calma ve gitar cesidi var. ozman hatta ritim elektro gitarist, hatta ve hatta ritim elektronik....[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Numb Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ezik basçı[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
Öne çıkan mesajlar