Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Başlık açık:) yeni monitör aldım şimdi photoshopta bi resim açınca sepya gibi fln çıkıo. ayar yapıyorum anca kaydedince jpeg olarak görebiliyorum gerçeğini. nasıl düzeltirim? (ilk başlarda bişiler diodu ztn uyarı veriodu takmadım yes no dedim şimdi sonuçlarına katlanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ps nin renk ayarları ya da monitör ün renk profillerinden kaynaklanıyor olsa gerek. büyük ihtimalle ps. renk ayarlarını default a almayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 renk ayarlarında şaşma olmaz photoshop aynıdır ne görürsen gör ama senin bi önceki monitorunle şimdi arasında kalite farkından renkleri daha net görüyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bir arkadaşımda daha bu sorun oldu, yeni monitörde oluyor. photoshoptan düzeltiyorlar galiba bir bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 http://quickgamma.de/QuickMonitorProfile/indexen.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 monitörünün markası ne bilmiyorum ama; photoshop üzerinden; edit / color settings e girip rgb'den monitörünü seç, gray gamma 1.8 yap, color management policies'in hepsini off yap, altındaki tiklerden seçili olanları kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 tamamdır ferreronun dediğini yapınca oldu kolaymış sağolun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 nop. bir dahaki programda görüşmek üzere, sağlıcakla kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar