Romario Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ah Be Bende Naaptimi Bilmiyorumki Heralde Binbitkusur template ypamisimdir friardan tut eldritche kadar bende manyadim template konusunda all doganin tempinin statlari: Config Report Stats Str: 18 Int: 0 Hits: 200 Con: 75 Pie: 0 Power: 0 Dex: 101 Cha: 84 Qui: 0 Emp: 0 Resists Body: 26 Energy: 26 Crush: 28 (2) Cold: 26 Matter: 14 Thrust: 30 Heat: 23 Spirit: 28 (5) Slash: 33 (3) Skills Focus Cap Increases 25 Dex 7 Cha 40 Hits 5 Str Other Bonuses 28 Spell Duration Bonus 6 Debuff Bonus 4 Style Damage Bonus 8 Spell Range Bonus 11 Casting Speed Bonus 4 Melee Damage Bonus 14 Power Percentage Bonus[signature][hline]Bida Bana Futbolcu Diyen Olursa :hrr: Çizerim! :hrr: :-( Tamam Abi... :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bu yaptigim tempe gor half ogre bi mercin : 245 Str 184 con ve 148 dexi oluyor(tabiki buffsiz) ki bu highlanderdan yaklasik(si sc li) 45 str 14 con fazla 10 dex eksik ( :( ) Oluyor....[signature][hline]Bida Bana Futbolcu Diyen Olursa :hrr: Çizerim! :hrr: :-( Tamam Abi... :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sen biraz çalış bence daha ehuaha ben yarın dogana bi temp yaparım gr@lınd@n =)[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: -Aragorn-, 08 Haziran 2004 00:40 tarihinde demiş ki: sen biraz çalış bence daha ehuaha ben yarın dogana bi temp yaparım gr@lınd@n =) 1) bu Tewmpte Ne Var 2) SC Armorunda Str Koydutturan Ben Değilim... Olumsuz anlamda soylemiyorumda Ne Var Yani Doganin Tempinde Merc Tempi bilemem ama ...[signature][hline]Bida Bana Futbolcu Diyen Olursa :hrr: Çizerim! :hrr: :-( Tamam Abi... :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sc armora niye str konmuyor? yanlış olan nedir? silahlarla cap leyemedik diyelim napcaz?[signature][hline]Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bardda STR ?[signature][hline]Bida Bana Futbolcu Diyen Olursa :hrr: Çizerim! :hrr: :-( Tamam Abi... :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ha konumuz bard mıydı pardon lol[signature][hline]Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sen niye bu kadar ciddi olmaya kasıosun anlamıom lol ölesine sölediim bişi o. sen hala hib/exc oyuncusu olmaya alışamamışsın eheh bugün bi temp de ben yapıcam ama harbiden bekle biraz =)[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tok o benim yaradılışımdan geliyo desem olmicak sora beni tanıyanlar sie lan fln olmaz olse sey du ciddiligi bozalim ahausdaıydohrlkeq lıqjlşw :) :) :)[signature][hline]Bida Bana Futbolcu Diyen Olursa :hrr: Çizerim! :hrr: :-( Tamam Abi... :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar