yezid Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bak git bakkala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ya 3 saat önce aldım büfeden hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 aromalı sıgaralar içmeyin kesinlikle. Yani normal sıgara gibi içmeyin. Arkadaşlarla otururken bende içebiliyorum bazen. Mesela en zararlı sıgara Salem'miş. O dumanla beraber içine cektigin mentol akciğerine sıgaranın yaptıgından daha fazla zarar veriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 555 said: ya 3 saat önce aldım büfeden hmmm bak şimdi yine aldım 4.25. aynı yerden de almıyorum yağni senin büfede sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 tekel 2000 için yerli malo yurdun malı herkes bunu kullanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yezid said: 555 said: ya 3 saat önce aldım büfeden hmmm bak şimdi yine aldım 4.25. aynı yerden de almıyorum yağni senin büfede sorun var. sorun mu sdfs adam ne güzel eski fiyattan satıyo daha ne sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 sigara süründürerek öldürüyomuş öyle diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 fede said: komple bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ardeth said: sigara süründürerek öldürüyomuş öyle diyolar doğru duymuşsun sina,tecrübeyle sabit.güvenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kısa camel soft iç :) arada da djarum karanfilli.. üüüf;canım çekti... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kendin sarıp iç, böyle filtresi miltresi de yok miss. araya weed fln da sıkıştırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hıı bu sabah para üstü olarak 75 kuruş almam üzerine ne zmn zam geldi dedim bi hafta olcak nerdeyse dedi.ya amcacım ben daha dün sabah 3.90a aldım diye çemkirmeye devam ettim ama yok imkansz falan diyor.ama bariz aldım amca da hata var.neyse hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 benim komple bırak mesajımı alıntılayan arkadaşlara ithafen. ben içiyorum skjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 carum öldürür. Ben bıraktım onu. İçme. Valla.. Camel iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 o değil de ağır zam geldi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 hangisi en zararlı ise onu iç abi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar