rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 İlgiyi arttırmak için başlığımda ana konuyu yazmadım. Muhtemelen bir çoğunuz hangi kızı seçsem falan diye düşünüyorsunuzdur. Neyse, söyleyin bana djarum black mı djarum super mi davidoff light mı? Black'in tadı çok güzel ama çok zararlı diye duydum. Ben içtim mi de içesim geliyor yani, o yüzden biraz negatifim bu konuda. Super de iyi hoş ama işte djarum'un akciğerlerde kanamaya dahi yol açması beni korkutuyor. Davidoff Light eskiden sigarayı bıraktığımda içtiğim son sigaraydı ve başlarsam buna başlarım diyordum. Fakat onu içmedim uzun süredir. Nedense tadını sevmiştim, ne var ki o gün sarhoştum, gerçekten sevmiş miydim? Şimdi bana bir derleme yapın, sağlık, tad, eğlence açısından değerlendirin ve görüşlerinizi belirtin, unutmayın, söyleyecekleriniz benim hayatımı şekillendirecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 komple bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bırakmıcaksan djarum karanfilli iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 valla kışın bırakıp yazan başlayan adamım ben. okul başladı mı nedense içmiyorum. ama yazın vakit geçmiyor işte, içmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 oha ben de yazın sıcakta azaltıyorum, sıcakta iyice bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 fede +1 yazın sigara içilmiyor resmen,1 sigara içiyorum üstüne 1 lt soguk su içiyorum abartısız,hele hele dışardaysam klimasız ortamda içilmiyor öle dışarda vs yakasım gelmiyor,çok ilgnç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 djarum sürekli içilir mi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 herkes öyle diyor da ben gölge buldum mu içerim, şimdi bak evdeyim, az sonra migrosa gidicem sonra eve mi döneyim, yoksa çömeyim bir ağaç altına bir sigara mı yakayım? Oh, ne güzel olurdu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 memesi büyük olanı seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 beni seç beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 valla insan olan hiç bir şeyi seçmem, düzenbaz yaratıklar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 djarum black sıkıldıkça yakıcağın bi sigara diildir bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 fede said: komple bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 evet sanki oyle fitfit yakip sondurcegin bisi diil onnar. git winston ic. cokgzel. ama tabi aslinda hic icme sigara pis kaka iyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Hacı sana tavsiye Zıkkım iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 cohiba siglo iç(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Kız çocuğu sigarası içeceksen Eve superslim iç, insanları da yorma burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 djarum black iç. ağırdır. karizmadır. öldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yazı tura at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Dragonmax said: djarum black iç. ağırdır. karizmadır. öldürür. nesi ağır lan. öldürdüğü falan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 djarum black içenlerde akciğer kanamaları gibi durumlar yaşanabiliyor. Ayrıca, normal bir sigaraya göre 20 katı aşan bir zararı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bırak demek ne kadar yanlış ya. bırak dedikce içesi gelio insanın :D winston demiş biri bende katılıyorum winston iç. wiğstın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 winston 4.25 oldu lan. lark bile 3.50 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yok artık ne 4.25i sabah 3.90dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar