Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Level 80 Barbarian 8 ( 3 epic ) ( PvP Level 0 ) Level 80 Assassin ( 2 Epic ) ( PvP Level 2) Level 21 Ranger ( PvP Level 1 ) Level 24 Herald of Xotli ( PvP Level 1 ) Level 58 Herald of Xotli ( PvP Level 1 )(2 Olmak Üzere ) Level 22 Tempest Of Set ( PvP 1 Olmak Üzere ) Not : Account'un Aylık Parası Ödenmiştir.İsteğe Göre İstediği Chara Power Levelda Yapilabilir :) Toplamda 30 Gold Para, Resources ve Abuk Subuk Biriktirdiğim Itemlarlar 60 - 70 Gold Daha Para Cıkarılıcak Account. Satılıktır. 50 - 75 Arası Birşeye Satmayı Düşünüyorum. Msn veya Mail Yoluyla İletişim Kurabiliriz. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 piyasasını bilmiyodum da, satayım diyodum içinde level 60 olan ranger'imi. heralde üstüne para vermem gerekiyor birine devretmek için.. aoc krize teğet geçmiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 15 liraya satamamıştım burda ahaha. Bol şans. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar