Popeye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 level 30 scout için en uygun xp ve farming alanları neresi ? xp için bow kullanıcam, farming içinde dagger[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 xp icin exec grounds iyidir 32ye kadar 32den sonra wyrmlere geceresin farming icinde sana acık mavi olan her yaratik olur :)[signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 al eline daggeri gir crumaya, 40 olana dek de çıkma. en hızlı xp crumada grup yaparak alıyorsun bow mow hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sea of spores u duymuştumlvl40 moblar varmış galba ama hiç gitmedim bilemiyorum. the ant nest ile waste land i deneyebilirsin. bu arada execution ground da lvl28 - lvl35 moblar var. partisan hideway de grup halinde duran ol mahumlar var (marksman, rider, sergant, deserter, captain, commander) lvları sana duşuk gelebir belki ama çok fazla oldukları için non stop keserek exp alabilirsin. [Bu mesaj Castigater tarafından 07 Haziran 2004 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owned Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Wastelands a git derim elinde iyi bir bowun var..Wastelands ta yavas yaratiklar var..Golem kesebilirsin orada lvl 34 iyide expi veriyor..[signature][hline]'A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım. Formül şudur: A=x+y+z. x çalışmaktır, y oyundur, z de çeneyi tutmasını bilmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 İyide golemler normal moblara göre çok daha az hasar almiyormu. Waste'teki okçuların hepsi ant ve tyrant kesiyor. Lvl 27-28 basilisklerin questleride oldukça iyi para kaynağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ghoul öldürüyordum ama çok kalabalık orası :( ipini koparan orda birde magelere kılım ordaki, 2-3 granite golem var adam geliyor inadına ghoul'a saldırıyo eoh be bu arada evet golemler çok zor ölüyor bowla level 23 oldugumda elven bow+SS ile denemiştim 74 damage vermiştim granite golemlere(ghoul 200e yakın damage alıyordu)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 golem , gargoyle gibi stonetype yaratıklar oklara karsı dayanklı[signature][hline]Arthad LvL 56 Silver Ranger @ kain icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Popeye, 08 Haziran 2004 01:01 tarihinde demiş ki: ghoul öldürüyordum ama çok kalabalık orası :( ipini koparan orda birde magelere kılım ordaki, 2-3 granite golem var adam geliyor inadına ghoul'a saldırıyo eoh be bu arada evet golemler çok zor ölüyor bowla level 23 oldugumda elven bow+SS ile denemiştim 74 damage vermiştim granite golemlere(ghoul 200e yakın damage alıyordu) crawlerlar ile besserkerlar var onlarfena deil besserkerlar biraz yavaş bide bişey maidenvardı hatırlayamadım şimdi görünüşü lirein le aynı ama buyu ile 200dmg koyuyor. bu arada strainlere dikkat çok hızlı koşuyorlar. koşarkenki görüntüleri çok komik :) bide oyunda olursan pm at, party yaparak hangman tree kesebiliriz (lvl35). tek başıma acayip sıkılıyorum. 4 türkdaha var serverda 3 tanesini tanıyorum 1 i yakın arkadaşım (fmea lvl 29 scout) ama aylık ucretini daha yatırmadığı için şu an oynayamıyor dier ikisi orc birinin niki Torik'ti dierini hatırlamıyorum onlar da fazla online olmuyorlar.Dieri ise d.elf mage'miş onu tanımıyorum. lvl'larımız birbirimize yakın 3 4 kişi party yapıp eg de kolayca mob kesebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar