DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Arkadaşlar ben izmir karşıyaka takımını tutuyorum ama beşiktaş ÇARŞI tarftarı gibi taraftra görmedim ikinci olarak gs ondan sonra bursa texas gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Denizlispor.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 walla onları hiç takip etmedim ama horoz gibi ses çıkartmaları gercekten çok güzel bi hava katıo aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 stad ında tel örgüler olmayan tek takım Denizlispor dur bu nedenle en iyi taraftar da Denizlispor unki oluyor :) di mi fizbeaon abi ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 said: theKingpin, 26 Mart 2003 22:21 tarihinde demiş ki: stad ında tel örgüler olmayan tek takım Denizlispor dur bu nedenle en iyi taraftar da Denizlispor unki oluyor :) di mi fizbeaon abi ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Gerçektende öle tel örgü olmayan tek stad full centilmen Ama çoşkulu olarak ben çarşı diyorum genede ama fazlada izlemedim denizli taraftarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 kesinlikle bjk ve ankaragücü diyorum..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ben ! galatasaray ! dört sene üst üste şampi...[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Galatasaraylıyım ama önce Çarşı sora Texas rulz diorum başka bişi demiorum...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 çarşı rulz? Katil hırsız manyak deli gaspçı ne kadar adam varsa çarşı. da nesi rulz? Denizli taraftarı ve UltrAslan iyi..denizli fairplay, ultrAslan da organize olduğu için iyi..[hline]ERKEKLIGI TUTTUGU TAKIMIN RENGINE BAĞLAYAN ADAM BIRAK ERKEGI, TRAVESTI BILE DEGILDIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 UltrAslan organize olarak gerçekten iyi evet ama Çarşı tezahurat konusunda bence baya iyi...[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Ankaragucu taraftarı cok asiri laf atan taraftar az ama oz taraftar ozellikle gecekondu da asiri derecededir bu hatta bi tanesini hatırlıyorum Sarapcının Kralıyız Pskopatın Allahıyız Alem Buysa Kral biziz Gırtlakları biz keseriz Ne Anaya , Ne babaya , nede sidikli manitaya... biz olmeye gidiyoruz Ankaranın Yollarınaaa.. diye gidiyordu:) bide su lila lila var haha kopuyorum onu yaparlarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 çarşı tezahurat jkonusunda ii olabilir ama herifler harbici piskopat adamlar.Yani maçı seyretmek için değilde adam dövmek için giriyorlar stada maç esnasındada habire bağırıyorlar. o yüzdendir ki en iyisi ULTRASLAN[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 ama bazı yaratıcı tezahuratlarıda var mesela tarihinde bir hüsran yazar ... fenerbahçe marşını kli en sevdiğim tezahurattır kendileri çarşı buldu die biliom[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Merak ettiğim her BJkli çarşılı mı ? kaç kişi bu çarşı Ben olaya çarşı olarak yaklaşmayım en çok bağıran taraftar BJKde En organize taraftar GSde... En centilmen taraftar Denizlide... En çok klup tarafından desteklenen taraftarda FBde..(kötü manada değil kesinlikle yönetimle taraftarın arası iyi pankart vb konularda iyi anlaşıyorlar ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 said: Nukem_Verite, 26 Mart 2003 23:36 tarihinde demiş ki: ya abi çarşının yaratıcılık konusunda en büyük olayı Cobarde Gallina Ortega'dır zaten ondan hiç lkonuşmasın fenerliler[hline]dark-dr, 20 Ağustos 2001 15:37 tarihinde demiş ki: LOOK DUDE IM LOGGING FROM ***IN TURKEY AND I PING 640. TODAY I PING 200 SO I PK PPL GOT THAT? korkak tavuk ortega çarşının yaptığı birşey deildi..En iyi taraftar şephesiz ve rakipsiz bjk taraftarı..[hline]"KRAL ÇARŞI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Alen'in de belirttiği gibi "çarşı bir ruhtur ve kendini bu ruha ait gören herkes çarşıdandır..."tabi oraya gidip o heycanı yaşamak,onlarla olmak ayrı bişey..[hline]"KRAL ÇARŞI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 kesinlikle denizli.. taraftar dediğin öyle olmalı.. 3 büyüklerin stadının tel örgüleri açsalar içersi pazar yeri gibi olur be.. adamlar takımına ciddi destek oluyolar ve vukuatları da yok hiç bildiğim..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 denizli taraftarı asla bir beşiktaş taraftarı kadar bağırmıyor..ya da ankaragücü...[hline]"KRAL ÇARŞI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 yannış biliyosundur[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 kapalı tirübün zaten 2. katta :) altında da numaralı war[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 [b]ÇARŞI[/] Forewa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 ÇARŞI Forewa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 iyi demekle ne kastettiginize bagli ama en doru durust olay cikarmayan iyi huylu taraftar denizlispor diorum ben[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 LAZ KOPATLAR[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu I seek you=151227036 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 said: ricardelamasha, 27 Mart 2003 19:39 tarihinde demiş ki: ya blackeagle allahını sewersen herseyı bjk de ustun gostermek zorundamısın ya yazma kardesım bıraz tamam anladıık besıktaslısın ama mılletı gaza getırcek seyler yapma barı yaa carsı kım ya kım carsı izmir ataturke geldıklerınde ...tleri atıo nerde çarsı bu carsılıkmı oluo en ıyı tarafter carsı deme barı ya !!![hline]el tekila blanco con su sal le da sabor bak güzel kardeşimm yalan yannış konuşma,1992 de izmire geldim arkadaşlarla..hiç öyle bir durum olmadı,olacaını da sanmıorum..Eğer 5 kişinin üstüne 100 kişi gidip korkutup sonra böyle diyosan ayrı..gerçi çarşı'lı adamın ...tü ondan da atmaz..ayrı konu..en çok bağıran,takımını ateşleyen grup çarşı taraftar da bjk taraftarıdır...O kadar...[hline]"KRAL ÇARŞI" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar