Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Oynarken birden disc oldum. Bida gireyim derken char oyunda diyor ve girmiyor. Yaklaşık 20-30dk oldu heralde. Bi olayı var mı yoksa beklemek mi gerekiyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bence hacklendin farkında değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ağzını kırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 "Character name already exist" mevzusuysa beklersen geçiyor bi süre sonra.Baktın hala hareket yok lvl 1 char aç ticket'la bildir , düzeltiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Char panelde charın nerde olduğunu yazıyor misal orası boş gösteriyor. Dellendim ya çiçek topluyodum negzel=( @ses: evet o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 gittikçe daha yeni buglar çıkıyor oyunda gittikçe düzelceğine, hayretle izliyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Geldi sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bankanı felan bi kontrol et heklendin sen söyleyim sana heklediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 haha.. oluyo öle oyun içi takılmalar. bi 2-3 saat beklemen gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 abi ne 2 3 saati benim char da arada öyle takıldıgında alt charla giriorum düşene kadar takılıorum 10 15 dkk da düzelio genelde. (bide bizim guildde "eğer hemen düzelmesini istiosan wtf sil" diyenler var ama denemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Genelde raidlerde başıma geldi. Raidteki bazı oyuncularda online bazılarında offline görünüyodu karakter.Karakteri online görenlere offline olmalarını söledim ve beklemeden oyuna girmeyi başardım.Karakterin oyundan düşmesini beklemekte bir çözüm ama baya uzun sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Dworgian said: abi ne 2 3 saati benim char da arada öyle takıldıgında alt charla giriorum düşene kadar takılıorum 10 15 dkk da düzelio genelde. (bide bizim guildde "eğer hemen düzelmesini istiosan wtf sil" diyenler var ama denemedim) aynen oyle 10-15 dk alt char la bekliyorum 30 dk bile abarti bide o WTF ve Cache yi falan sil olayi yalan denedim bide saatlerce addon duzeltmekle ugrasiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 benim genelde Loading olurkene düşersem bu şekilde kalıyor.. ya kendi kendine düzeliyo oyundan düşüyosun o sırada alt kas takıl vs. arkadaş oalrak ekle kendini düşüyor bi süre sonra oyundan fakat geçende oldu Midsummer için saga sola koşarken darkshore'a gittim suya atladım orda bi düştüm youndan giremiyorum karaktere direk DC veriodu petition attım saolssun 5 saat sürdü oda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Kasıyodur o kendi kendine, elleşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bende başlığı okuyunca lan milletin charı arada çıkıp geziyo mu ki dedim. "karşı serverda kaynımgillere gidiyom" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar