Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bugun nerdeyse her$eyi yoluna soktum derken bi msjla degi$ti gene her$ey... msj ı atan eski sewgilim [ama hala a$ık oldugum] i$te guya kus degiliz ama konu$muyorus flm neyse cvp yazdım bi kac msjla$tık daha sonra sana hala a$gım dedım ve kız " ayrılmak ıstıyen sendın sımdıde a$ıgım dıen sensın hangısıne ınanayım" diye cvp verdi bende "sana kalmı$ ben ayrılalım dedıgımde sende ii olur dedin bende öle umuyordum ama benm icin acıkcası hıc ıyı olmadı senı bılmıyorum" dedım ve aradan 30-45 dk gecti cwp geldi "kuzenım car$amba gunu bısım ark.ları topluo senıde cagırıo gelır mısın msaitsen tabi?" dedi bende doktorla ı$ım uzamassa gelirim dedim... $imdi ne yabmam laızm ya hem deli gibi a$ıgım ama bi yandanda fasla umıtlendırmek ıstemıyorum kendımı hanı car$amba gunu gene belkı dwm ederıs gıbı seylere :( ben gene down oldum ya bira da ichtim ama hala kafam karı$ık :([signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 allahtan belanımı arıyon ??? ya yazdıgını ben anlamadım ? yada neyse ... 1. sevıyosan nıye ayrıldın ,ayrıldıgındada sevıyomuydun , ayrılıncamı kafana dank ettı ,var oldugunda yoklugunu hıssetmedıgın seyın yoklugunda varlıgını ozlemekmı senınkı yoksa cıdden halen asıkmısın ? 2. halen asıksan sorun yok . kız sana HAYIR dememıs sadece o gun konusulmek uzere bazı kapıları acık bırakmıs vede ıplerın elınde oldugunu bılecegı bır round a cıkacak sana karsı ... bence umıtlen yanı ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Durum karışık. Şimdi ümitlendirmiyim diyosun da . E sende seviyosun. Yani başkasını sevsen dediğini alarım. Seviyosan paşalr gibi git sev sarıl gez dolaş koklaş yani. Şimdi sen onu çok sevince onda sevgi bitiyo gibi bişi oluyosa o zaten seni hiç sevmiyodur. Sadece şımarmak istediği için yanındadır. Veya aynı şekilde o seni çok sevdiğinde sevgin azalıyosa zaten hiç sevmemişsindir.[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: The_Delucian, 08 Haziran 2004 00:38 tarihinde demiş ki: allahtan belanımı arıyon ??? ya yazdıgını ben anlamadım ? yada neyse ... 1. sevıyosan nıye ayrıldın ,ayrıldıgındada sevıyomuydun , ayrılıncamı kafana dank ettı ,var oldugunda yoklugunu hıssetmedıgın seyın yoklugunda varlıgını ozlemekmı senınkı yoksa cıdden halen asıkmısın ? su kismi bende anlamadim :-)[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Hem istiyorsun hemde ümitlenmek istemiyorsun burasınıda ben anlamadım =) Çarşamba oraya git ve kıza söyle seni seviyorum de ötesi yok de.[signature][hline]Jabba Argus Woltamold Darcy Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Adam down oldum yazmış ya offf off....[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bence çarşamba git. kızım yaklaşımına göre yaklaşım göster. yani kız sıcak davranırsa sende sıcak davran. zaten sende seviyormuşsun kızı. eğer soğuk davranırsa kız, sen hafiften ona bir posta at ne sıcak nede soğukvarimsi yaklaştığını belli etmen için. sonrada kız zaten bişekilde sana ya yanaşacaktır (ki anlattığına göre muhtemelen böyle olacak) yada trip yapacaktır nie böle böle dedin de böle oldu gibisinden. yani takma bence ;)[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 13 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Cd-, 08 Haziran 2004 00:49 tarihinde demiş ki: Adam down oldum yazmış ya offf off.... ee ne war? prdn sana sormadım ne yazcagımı bı dahakıne sorarım hatta kal geldı flm yazım olur mu?[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 beyler bide $öyle bi durum war kıza a$ıktın nie ayrıldınız flm dıyosunuzda ben bi kac ark.la bozu$tum kustum ve kızında ykn ark.ı bunlardan biri ee kız da arada kalıyordu (en azından bana öle geldı) o yuzden ayrılalım dedım... $ımdı car$amba gunu o kus oldugum ark.ta orda olcak muhtemelen o baqımdan i$im chok basit degil ben öle chok rahat dawranamam herhangi bi$eye bosulduysam veya cevremde bozu$tugum veya konu$madıgım biri oldugunda...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Pyr0cum o zaman sana kolay gelsin. Ama fazla takma bence bunu kafana. Bi şekilde çözüm bulunur ;) Çarşambaya daha 1 gün var nasılsa, aklıma başka bişe gelirse yazarım bugün öğleden sonra =] (saat 1 olmuşta o açıdan bugün dedim :D) hadi iyi akşamlar hepinize.[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 13 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya çarşamba ne olursa olsun git o buluşmaya kız eğer seni birazcık seviosa seni görünce erir ve teklif ettiğinde kabul eder.[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 *!araya girer* "yardım.." diye konu başlığı olmaz. neyle ilgili yardım? kime yardım? nasıl yardım? biraz öğrenin topik ismi vermeyi, elimden bi kaza çıkacak bigün, bütün abuk sabuk başlıkları garbage'da toplayıp yakıvericem! *!geldiği gibi hışımla çıkar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lumpy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 aşk forumumu normal forummu belli değil :).[signature][hline]Hayalleri gerçekleştirmenin en kısa yolu; uyanmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 kıza bu topici göster[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar