Sensible Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Dün akademi Türkiye programına çıktılar inanamadım yahu! Kargo tekrar birleşmiş kaset çıkarmışlar! Koray Candemir saçını değiştirmiş bütün karizması dağılmış... Yeni albümlerini alan varmı? 2 şarkı okudular okadar güzel değildi :([signature][hline]Buraya işiyen eşektir/müdüriyet Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Günaydın arkadaşım.. Evet ben bayadır dinliyorum başarılı bir albüm..[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 klibini gördüm adam böle bi gitar çalar gibi falan yapio.yeni parçalarıda kötü bence beğenmedim.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 [Burda ayni konu tartisilabilirmis ama aramaya inanilmamis, simdiki topic'de insanlar goruslerini coktan belirttiginden kitlemekte gec kalinmis olarak goruyorum ama bir daha dikkatli olun lutfen! /hellhound] [Bu mesaj daha once cikan tartismanin bir daha alevlenmesini engellemek icin, insanlara tekrar soz hakki saglamasin die degistirilmistir!] [Bu mesaj HellHound tarafından 07 Haziran 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 berbat bir albüm. demir demirkan'ın albümünü beyenmemiştim bu albümü dinleyip güzel diyenin heralde demir'in albümüne efsane demesi lazım .kadıköy'de albümü gördüğüm gibi almıştım ama almaz olaydım.Ne şarkı sözleri nede müzik beş para etmez.tabi bu benim görüşüm sevenlerde olmuş olabilir ama eski kargo değil. 1 kere dinleyip dinlemediğin albümlerin yanına koyma garantisi varmış bu arada... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 valla albümü dinlemedim ama dinleyenlerin hiç güzel yorumlar yapmadığını da belirtmek isterim[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bulutsuzluk özlemi daha iyidir bea ondan =) sözlerimi geri, alamam yaptığımı yeniden yapamam akıyorsa göz yaşım kurumasın sevip çoşan gönlümse durmasın bir daha sevemem :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Off kargo geri gelsin diyodum da böyle gelsin demiyodum yaa... :([signature][hline]Buraya işiyen eşektir/müdüriyet Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 tepismeyin... temizliorum tartisma istemiorum... sensible arama konusunda bi daha dikkatli ol diyerek genel uyariyi da yapiorum[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 kesinlikle mükemmel bi albüm herkese tavsiye ederim çok deli güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar