SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ne var lan bunda pati bağyanlari bi fikrinizi saapsaniza yakışıklı mı lan bu adam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Tipini bilemem de kabiliyet yok diyorlar bu angut için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bi özelliği yok. hatta şapşal bi gülüşü varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=GXilRoCHvWQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 jimmy faillon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Niye milet hasta lan buna o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 şu an piyasada kıvanç var, bu nerden çıktı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Boşver kıvanç i ya bunun hakkında görüş almam gerek xD bella nerede bella o da konussun bu konu hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 görüşü ne yapıcan sdf. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Lazım ya xD neler düşünülüyor öğrenmem gerek stil yapma falan değil olay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 adam komik. leyt nayt'ı seyreden yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Peki yakışıklı ya da sempatik ya da ne bileyim hayranlik duyulacak kadar ileri özellikleri var mi sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 nooldu bileder, senin dilber mi seviyomus bunu. ne taktin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ahahahaha çat diye bildi xD gerçi olay o değil, yani hatunun o konuda bi hayranlığı var da, hayran kişiden alamıyorsun özellikleri, otu b.ku güzel onlara göre xD objektif biri lazım xD birde sadece o değil durum, çok kişi tanıyorum şu elemana hayran, nedir bu anlayamadım ki hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ben çok seviyorum valla 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 geyik bi tipe benziyo, "komik erkek" modeli falan olabilir. komik adamın etrafında kız olur hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 SeaGle said: Boşver kıvanç i ya bunun hakkında görüş almam gerek xD bella nerede bella o da konussun bu konu hakkında tipini beğenmedim.ama ses daha önemli benim için,sesini duymam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bu komiklik-kız ilişkisi niyeyse normal insan evlatları için kârlı olmuyor pek sdfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 seagle adam senden daha karizmatik, seksi, çılgın. duydun, şimdi gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bella said: SeaGle said: Boşver kıvanç i ya bunun hakkında görüş almam gerek xD bella nerede bella o da konussun bu konu hakkında tipini beğenmedim.ama ses daha önemli benim için,sesini duymam lazım. yutuptan falan baksana müsait bi zamanda bellacannurgül xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 boşver beğenirse beğensin seninde beğendiğin zilyon kadın vardır.ulaşabiliyor musun?hayır. o da buna ulaşamicak.kendi çapında beğensin boşver.kıyaslama kendinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 SeaGle said: Bu komiklik-kız ilişkisi niyeyse normal insan evlatları için kârlı olmuyor pek sdfsdsf gündem esprileri yapmicaksın. açıkçası ben burhan, gaffur ve türevlerinin taklitlerini yapanlara force-grip uyguluyorum direk. orjinal ama bel altı olmayan espriler kasıcaksın, aynanın karşısına geçip kendine sempatik bi gülüş modeli belirlemen lazım. bi de kendi esprine gülmeyeceksin, hele hayatta "gülsenize" falan dememen lazım. seni direk hayatlarından ignore ederler. ayrıca komiklik başka şebeklik başka, biliyosundur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Stifler said: seagle adam senden daha karizmatik, seksi, çılgın. duydun, şimdi gidebilirsin. yahu kriter ben olmamalıyım xD olay şu ki, daha düzgün insan evlatları var, ben misal bi erkek olarak alp korkmaz var ya, arka sokaklarda keskin nişancı eleman, o adam on numaradır bence misal. Üstüne adam çok azdır bence. Simdi böyle adamlar varken niye bu jimmy gibi zibidiler rep alıyor onu düsünüyorum hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Aabi siz yanlış anladınız yanlız hahah ben "hatun niye bunu benden yakışıklı buluyor" tarzında birsey değil sorun xD bahsettiğim konu, hatun milleti niye çok da über olmayan dallamalara hakettiğinden fazla rep veriyor, genel bi araştırma bu xD ha birde komiklik konusunda da yine genel bi yargıda bulundum, yoksa kendim için değil bu konu pek xD ha birde o tarz espri de yapmam ayrıca hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar