metalgear Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Light patchi nereden edinebilirim.Google'dan herhangi bişi bulamadım.Dungeonlarda kara kara gezmekten bıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Light patch dediğin night sight büyüsü yada potion olmasın? İlk defa duyuyorum böyle bi patch çnkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalgear Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 yo o kadar newbie deilim ikisini karıştıracak kadar. Böyle bir patch var ama ben bulamıyorum gerçi bir adet buldum ama o da ahta veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 www.askchopper.com/files/Always_Light_v2.zip yada ; bir hex editorle clientinizi acip , 25 FF 00 00 00 83 C4 0C 3B C8 bolumunu 25 00 00 00 00 83 C4 0C 3B C8 olarak degistir not:always light uygulamasindan sonra patch yapamazsiniz o yuznden client in yedegini almayi unutmayin. [Bu mesaj Anason tarafından 28 Mayıs 2004 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bu Ne İşe Yarıyor ?[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 night sight büyüsü yapmana gerek kalmıyor bunu uygulayınca sürekli aydınlık oluyor çünkü.aslında ben karşıyım bunlara ama osi de bug vardı bi ara dungeon a girince özellikle kör oluyordun resmen o andan itibaren revaçda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 O Değilde Benden Kaynaklanan Bir Sorundan Dolayı Ben Dungeonlarda Olsun Düz Açık Alanda :) Olsun Aşırı Karanlık Oluyor. Bunu Yapınca Patch Yapamazsın Demişsin Kararsız Kaldım Şimdi Yapsam Mı Yapmasam Mı :-?[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 clienti yedekledikten sonra yap bunu yeni patch gelirse yedeklediğin clienti tekrara geri yerine koyarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Grafik kartının ayarlarından gamma yı açarsan düzelir problemin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalgear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Saol Anason fakat verdigin linkteki programı indirmiştim başka bir siteden verilen linkle çalışmadı bi kaç hata veriyordu. Uo'lu makineme geçtiğimde şu client olayını deniyecem.Bir de hex editör linki verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ya bunu kurduktan sonra o file ı silmeyin geri aldırabiliyorsunuz. Pach yapıp tekrar kurabilirsiniz. Yani client yedeklemeye gerek yok c altına kendisi zaten alıyor bir yedek onu geri yüklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar