Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem G. Moskova elçiliğinden kaçtı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

hicbiri, tek soylemek istedigim, senin ozgurce dusunceni soyliyebilmen icin, bazi konularda yasanin dusuncesini kendininkinin onune koymalisin, bu gun bu cignenir yarin birde bakmissin baska haklarin elinden alinmis. herkes aksi yargi onunde kanitlanana kadar sucsuzdur, her birey adil ve esit bir yargi sureci hakkina sahiptir, yarin oburgun bu davanin gercek faili (kimse artik), bu yapilan spekulasyonlar isiginda, Human Rights Act in ona verdigi adil ve esit yargi surecinin cignendigini idda etse, ve sirf bu yuzden Avrupa insan haklari mahkemesince yargi surecinin adeletsiz oldugu kanisina varilip sahis beraat etse, daha mutlu bir Turkiye olurmuyuz canlar?
Sosyal ağlarda paylaş

mevcut soruşturma hakkında gizlilik kararı olmadığı ve burada yapılan mevcut yorumlar ve fikir yürütmeler sorusturma evresıne ve dosyasına bir etki yaratmıyacağı için(forumdan basediyorum) suç kapsamına girmez. Abartmaya yada ben hukuk biliyorum açılın mod'una gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

tabiiki ses bu senin dusuncen, hakiminki tamamen farkli olabilir.ayrica hatirlatmak isterimki elestirim, paticik icin degil sadece, burda yaparsan baska yerdede yaparsin cig gibi buyur olay, ulkede surekli koruklenmekte olan genel tavir bu yonde, eger bir hukukcuysan bunun bilincindesindir ve bunu savunmani anliyamiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

soruçturma organları "Acaba millet dava hakkında neler diyor bir fikir alayım" modun'da geziyorsa , akabinde piticiği okuyup "Vay anasını neler dönmüş serhat ya" şeklinde dumura uğrayıp delillerle-tanıklarla temellendirilen bir cinayet soruşturması hakkında fikirlerini değiştirebiliyorlarsa bu senaryo oscar'a aday olsun en iyi uyarlama dahil 5 ödül alır.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam dahada basit acikliyim, sanirim anliyacaksiniz. paticikte sozlukte hurritetin haber alti chatlerinde TV de ana haberde Tartisma programlarinda, su veya bu sekilde deniyorki bu cocuk oldurdu, peki gercekten bu cocuk mu oldurdu? kimse bilmiyor. Niye kimse bilmiyor? cunku yargi daha kararini vermedi. peki yarin bu sanik hakkinda beraat karari ciksa, bu halk ne yapar? kudurur. demekki gayette baski kurulabiliyormus. kucugu buyugu yokmus topluca ufak ufak yapsanda oluyormus.
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamın evinde silinmiş kan izleri bulunmadı mı lazerle?bulundu.
annesinin babasının üzerinden kan izleri münevvere ait çıkmadı mı?çıktı.
amcası hayyam garipoğlu 32.güne katılıp katilin cem olduğundan kesin eminmiş gibi konuşmadı mı?konuştu.
hayatı mahvoldu yıllarca hapis yatacak diye konuşmadı mı?eğer suçsuzsa gerçekten,amcası kadar yakın bir insan neden böyle birşey der.
hadi hepsini geçtim "suçsuz olan insan" neden kaçar?
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

bu adamın evinde silinmiş kan izleri bulunmadı mı lazerle?bulundu.
annesinin babasının üzerinden kan izleri münevvere ait çıkmadı mı?çıktı.
amcası hayyam garipoğlu 32.güne katılıp katilin cem olduğundan kesin eminmiş gibi konuşmadı mı?konuştu.
hayatı mahvoldu yıllarca hapis yatacak diye konuşmadı mı?eğer suçsuzsa gerçekten,amcası kadar yakın bir insan neden böyle birşey der.
hadi hepsini geçtim "suçsuz olan insan" neden kaçar?

ben bunu bilmiyorum artik hakime kalmis o delilleri degerlendirmek, sen poliste ne delili oldugunu nereden bileceksin, yada amcasinin amacini bilmemnesini, olay basli basina absurd birsey zaten, neler var bu dunyada hersey basma kalip olacak degil.
Sosyal ağlarda paylaş

vah vah ikilemesini bu kadar şeyi görüpte üzerine "ya beraat ederse" demen nedeniyle olayın vehametini anlamam sonrasında koydum.sindiremez tavuklar gibi(hayvan cinsi) tepki vermene gerek yok.
Her olayın ve dosyanın kendine özgü bir durumu vardır.bu olayda tüm deliller aleyhine we hakkında yakalama kararı olan birisi için bunları soyleyemezsın, elbette daha mahkum edilmedi bu suctan dolayı ama bir şekılde kaçtıgına ve bulunamadıgına göre adaletın tecelli etmesini istemeyen birisiyle karşı karşıyayız. Bütün bunları görüpte "ya beraat ederse" diyorsan iyimserliğinden dolayı seni kutluyor ve 1. derece cinayetten yargılanan her sanığa avukat alarak seni öneriyorum.Sonuçta o kadar deliler rağmen beraat edebilme olasılığıda varmış bi şekilde
Sosyal ağlarda paylaş

Elinde gitar kutusuyla videosu var. Odası kanlar içinde. Ertesi gün yurt dışına kaçıyor ve olaydan beri ortalarda yok. Suçsuz olduğunu mu söylemeliyiz? Yada liboş tavırda "suçu ispat edilene kadar" bık bık mı etmeliyiz? Bu adama suçlu demek için mahkeme kararı bekliyorsun. Bu şey gibi "kız arkadaşıma tecavüzde etseler, suçu ispatlanana kadar suçsuzlardır." demek gibi. Vicdan işi artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu herif beraat ederse millet meydanlara dökülür kesinlikle. En baştada ben gelirim. Bunun hukuk yada hukuksuzlukla alakası yok. Adam evde parçalamış, elinde gitar kutusuyla videolar var 100küsür gündür "adaletten" kaçıyor ve beraat edecek ha?

Böyle önermeler vermeyi sevmem ama tekarlıyorum "sevgilime tecavüz edilmiş ama sanıkların suçları ispatlanana kadar suçsuzdur" demek gibi. Bunu diyen bunuda dedi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...