Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Evet ya resepsiyonist ya da metres. "Vaay sekretere bak, müdür ne biçim KÜTÜRDETİYODUR BEH" Filmlerde duyardım ama gerçek hayatta duyunca dumur oluyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 up! TO BUILD BEAUTY, WE NEED YOUR TALENT. Merhaba, L’Oréal Türkiye olarak kariyerinizde önemli bir fırsat olan staj pozisyonlarımızın duyurusunu ilk olarak sizlerle paylaşmak istedik. Pazarlama ve İnsan Kaynakları Departmanları için; · Staj dönemi boyunca İstanbul’da ikamet edebilecek, · Yaz dönemi haftanın 5 günü, akademik dönemde ise haftada 2,5 gün devam edebilecek, · Minimum 3, maksimum 6 ay süreyle staj yapabilecek, · Lisans ya da yüksek lisans öğrencisi stajyerler alınacaktır. Başvuru yapmak için herkesi www.loreal.com ‘a bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Hatta ve hatta İş İlanı: Junior Grafik Tasarımcı aranıyor-> Fox International Channels interaktif medya ekibi, ofis Beşiktaş'ta, Photoshop&Fireworks kullanabilen, mümkünse Flash/HTML bilgisi olan birisi lazım. portfolyo ve CV'nizi lütfen [email protected] a gönderin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bak gördünmü :) yeni alan şart (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 arda nesin sen yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 olm mailime işe yarar ilan düştükçe paslıyorum buraya hatta şey vardı onu da atayım sonraki mesajda, belki işine yarayan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Facebook, twitter gibi sitelerda aktif vakit geçiren, en çok arkadaşım msn'de diyen, online sosyalleşen, WOM marketing nedir bilen, kendine güvenen..meraklı, param yok ama kendimi ve markamı satmayı bilirim diyebilen üniversiteli stajyer aranıyor. Yemek,servis,eğitim bedava, yer Bağcılar, sosyal ortam zevkli." Başvuru: reyyil [at] yahoo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 we are looking for HEAVY NERDS.. servis falan yalan bi kere servis olmaz. o tipte bi adam şirkete gider makine başında 5 ay aralıksız çalışır. masaya kadar hamburger kola geliosa, maaş vermeseler de olur asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 tbwa'den aradılar staja gelir misiniz die ajsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 BabacumMostors said: sekreter kelimesi asistan kelimesinden daha öncelikli daha yukarıdadır çünkü asistan asistandır sadece yardım eder işin ucundan tutar.. ama sekreter.. kelimenin kökünde olduğu gibi "secret" yani sır paylaşır patronunun pskolojik profilini bilebilir.. patron en yer ne içer, sırdaştır bir nevi ve o yüzden "sağ kol" dur asistan ise arabanın altından topu çıkarmak için kullandığın sopadır. koskoca birleşmiş milletler sekreteri diyoruz, o sekreterde 3.5 kilo testis var diyoruz boşuna demiyoruz modernleştireyyim derken mesleki sıfatları daha kötü hale getiriyorlar en son "sekreter" dediğim kişi bana "aisistanım ben" diye çıkışınca "o zaman ayakçısıyla değil sekreteriyle görüşmek istiyorum " dedim sonra zaten direk patronun yanına götürdüler beni ehah üfürmeyelim bi tarafımızdan kavram lütgen. secretary vs asistant manager bm sekreteri dediğin, vasıfsız bir elemanın karizmatikmiş gibi sanki ismi olan bir tanesi. zira bm, beceriksiz mahlukların kısaltması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bahsedilen assistant manager değil de personal assistant sanırsam. yoksa assistant manager bizdeki asistanlığı yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ayrıca, avrupada özellikle kar amacı gütmeyen kurumlarda sekreter olmak çok önemli bir konumdur. bir sonraki başkanlığa da en yakın adaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 resmi kurumlardaki sekreter zaten bizdeki müsteşar karşılığı. bm ya da kar amacı gütmeyen yerlerde de bir kurula bağlı çalışan kimseler. kavram karmaşası her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar