Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş ilanı

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

up!

TO BUILD BEAUTY, WE NEED YOUR TALENT.

Merhaba,

L’Oréal Türkiye olarak kariyerinizde önemli bir fırsat olan staj pozisyonlarımızın duyurusunu ilk olarak sizlerle paylaşmak istedik.

Pazarlama ve İnsan Kaynakları Departmanları için;

· Staj dönemi boyunca İstanbul’da ikamet edebilecek,

· Yaz dönemi haftanın 5 günü, akademik dönemde ise haftada 2,5 gün devam edebilecek,

· Minimum 3, maksimum 6 ay süreyle staj yapabilecek,

· Lisans ya da yüksek lisans öğrencisi stajyerler alınacaktır.

Başvuru yapmak için herkesi www.loreal.com ‘a bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Facebook, twitter gibi sitelerda aktif vakit geçiren, en çok arkadaşım msn'de diyen, online sosyalleşen, WOM marketing nedir bilen, kendine güvenen..meraklı, param yok ama kendimi ve markamı satmayı bilirim diyebilen üniversiteli stajyer aranıyor. Yemek,servis,eğitim bedava, yer Bağcılar, sosyal ortam zevkli." Başvuru: reyyil [at] yahoo.com
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

sekreter kelimesi asistan kelimesinden daha öncelikli daha yukarıdadır çünkü asistan asistandır sadece yardım eder işin ucundan tutar..

ama sekreter.. kelimenin kökünde olduğu gibi "secret" yani sır paylaşır patronunun pskolojik profilini bilebilir.. patron en yer ne içer, sırdaştır bir nevi ve o yüzden "sağ kol" dur asistan ise arabanın altından topu çıkarmak için kullandığın sopadır.

koskoca birleşmiş milletler sekreteri diyoruz, o sekreterde 3.5 kilo testis var diyoruz boşuna demiyoruz

modernleştireyyim derken mesleki sıfatları daha kötü hale getiriyorlar

en son "sekreter" dediğim kişi bana "aisistanım ben" diye çıkışınca "o zaman ayakçısıyla değil sekreteriyle görüşmek istiyorum " dedim sonra zaten direk patronun yanına götürdüler beni ehah

üfürmeyelim bi tarafımızdan kavram lütgen.

secretary vs asistant manager

bm sekreteri dediğin, vasıfsız bir elemanın karizmatikmiş gibi sanki ismi olan bir tanesi. zira bm, beceriksiz mahlukların kısaltması.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...