Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 İyimiş, vallaha bitane 19" monitör alabilirim 22'nin yanına hoş olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ultramoon çift ekranda her ekrana bir taskbar koyuyor , peki bunu tek ekranda nasıl yapabiliriz ? Notebook üzerinde çalışırken aşağıda birikmeler oluyor , üst üste biniyorlar , aralarından seçemiyorum, çift ekrana alternatif olarak sağ dibe dikey duran bir taskbar koymak istiyorum, buna imkan sağlayacak yazılım bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 taskbarı ıkı satır halıne getır? ben oyle yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Güzel fikir ^^ Taskbar lock olduğu için hep alışmışım sabit kalmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 dual kullanıyodum. evvelden bi topiini fln da açmıştım. ayar yapamamıştım. yardımcı olmuşlardı ayarlamıştım :) dual süper bişey. böle özgürce kullanıyosun makinayı. bi ekranda msnde chat yaparken bi ekranda wow oynuosun ya da bi ekranda netten bulduun bilgiler sabit kalırken diğerinde makaleni yazabiliosun. oyun oynamak ufak bi odadan için kocaman bir salona geçmek yere yayılmak gibi bişe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben oyun oynarken oteki monitore gecmeyi istiyorum onu yapan bi program varmi? mesela bir tusa basicam oyun ekrani assa inmeden oteki monitordeki programlari falan kullanabilicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oyunu windowed modda başlatıp çözünürlüğünü kendi monitörünün çözünürlüğüne getirerek yapabilirsin, wow'u öyle oynuyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 monitorun cozunurlugu 1980 kusur, oyun max 1200 oluyor o zaman napicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 crt alaydım keske diyiceksin ben su anda taskbarı yanlıslıkla ikincil ekrana attım nasıl yaptım bilmiyorum duzeltemedimde, ama şimdi daha iyi olduğuna karar verdim. nasılsa taskbardan bişeye nadir tıklatıyorum, dolayısıyla fazlasıyla yetiyo arada bir bakmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ultramoon kurulu degil mi? orda smart taskbar ayarlarini kurcalamak lazim. 2 tane taskbarın oluyor bu sayede. Crt ne? Notebook ekrani yerine buyuk ekranda oynamak istiyorum bende oyunu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 onun icni buyuk ekrani ana ekran yapman yeterli. bende ole kullaniyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ultramoon da shortcutlar falan var, bu ana monitorü büyüğe almak sonra eski haline çevirmek için bir kısa yol falan var mı ? Oyun dışında notebook ekranının ana ekran olarak kalmaya devam etmesini istiyorum. Oynarken çeviriyim bitince geri alıyım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Benım bır sorunum var. ikinci bir notebookuma kurdum bu ultramonu (TOSHIBA). Her iki ekranda da ama aynı şeyleri goruyorum. Monitorun kabloyu notebooka takar takmaz USB takmış gibi ses geliyor ve direk goruntu geliyor, ultramon ayarlarda birşey göstermiyor. Dİğer notebooka taktığımda böyle bir ses falan gelmiyordu, ultramon uzerinden enable ettiğimde 2 farklı ekranım oluyordu. Şimdi birbirinin aynısı iki ekranım var... EDit: neyse ararken buldum... windowsun kendi ayarlarında DİSABLED duruyormuş ikinci monitör..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Masaüstüne sağ tıkla, ekran çözünürlüğü'ne gir, modu değiştir. Aynalama değil de masaüstümü bu monitöre genişlet diye bi seçenek olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar