Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dual Monitor

nedanko

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
ultramoon çift ekranda her ekrana bir taskbar koyuyor , peki bunu tek ekranda nasıl yapabiliriz ?

Notebook üzerinde çalışırken aşağıda birikmeler oluyor , üst üste biniyorlar , aralarından seçemiyorum, çift ekrana alternatif olarak sağ dibe dikey duran bir taskbar koymak istiyorum, buna imkan sağlayacak yazılım bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

dual kullanıyodum. evvelden bi topiini fln da açmıştım. ayar yapamamıştım. yardımcı olmuşlardı ayarlamıştım :) dual süper bişey. böle özgürce kullanıyosun makinayı. bi ekranda msnde chat yaparken bi ekranda wow oynuosun ya da bi ekranda netten bulduun bilgiler sabit kalırken diğerinde makaleni yazabiliosun. oyun oynamak ufak bi odadan için kocaman bir salona geçmek yere yayılmak gibi bişe :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
crt alaydım keske diyiceksin

ben su anda taskbarı yanlıslıkla ikincil ekrana attım nasıl yaptım bilmiyorum duzeltemedimde, ama şimdi daha iyi olduğuna karar verdim. nasılsa taskbardan bişeye nadir tıklatıyorum, dolayısıyla fazlasıyla yetiyo arada bir bakmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

ultramoon da shortcutlar falan var, bu ana monitorü büyüğe almak sonra eski haline çevirmek için bir kısa yol falan var mı ?

Oyun dışında notebook ekranının ana ekran olarak kalmaya devam etmesini istiyorum.

Oynarken çeviriyim bitince geri alıyım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Benım bır sorunum var. ikinci bir notebookuma kurdum bu ultramonu (TOSHIBA). Her iki ekranda da ama aynı şeyleri goruyorum.

Monitorun kabloyu notebooka takar takmaz USB takmış gibi ses geliyor ve direk goruntu geliyor, ultramon ayarlarda birşey göstermiyor.

Dİğer notebooka taktığımda böyle bir ses falan gelmiyordu, ultramon uzerinden enable ettiğimde 2 farklı ekranım oluyordu.

Şimdi birbirinin aynısı iki ekranım var...

EDit: neyse ararken buldum... windowsun kendi ayarlarında DİSABLED duruyormuş ikinci monitör.....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...