Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 10

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

PC'yle Konsol arasında gerçekten dünya kadar fark var söylenmiş zaten. Aynı oyun olarak değerlendirilmesin bence yani.

Futbol dediğin Konsolda oynanır ama ya, akşam işten geldikten sonra gömüleceksin koltuğa, dev ekran TV'de oooooh yarasın.

Dün kargoya vermiş eleman Fifa'yı bugün elime geçiyor, mutluyum. Akşam 1 saat erken çıkıp işten saldıracam roar.
Sosyal ağlarda paylaş

Konsol forumunda Fifa'nın PC versiyonunu oynayıp çok kötü demenin anlamı nedir bilmiyorum. PC versiyonunda Fifa apayrı bir oyun. Nerdeyse hiç alakası yok. Evet PC'de de Fifa daha kötü. Ama Konsol'da Fifa daha iyi denebilir.

Bu arada, ben gittigidiyor'da erken yollayacağını iddia eden birinden aldım. Kargoya vermedi henüz :( Çatlayacağım.

Alıpta kargoya verilenler nerden almıştı?
Sosyal ağlarda paylaş

Günde 10 saat çalışarak kazandığım parayla alıyorum onu ya, nasıl dark side bu : (

Oyunlar gümrükte takılmış diyorlar, yarına kadar kargolamazlarsa kavga çıkarırım. Bu mağazaların çoğu Sirkeci'de ya da KAdıköy'de değil mi ? En kötü Cuma gider oradan alırım, 180 lira bayılmak istemiyorum.

Bir de utanmadan stoklarda diyorlardı denyolar ya.
Sosyal ağlarda paylaş

GG dan almıştım Princess Store diye bişi. kargoya verilmedi hala.. ses yok 3 gün dolunca iptal olacak..

alanlar nereden edindi tam olarak detaylı olarak söylerse çok sevinirim. Bilmemnede şu dükkandan yada GG dan şu satıcından hemen kargoya verildi 1 günde elime geçti gibi..

marketten alırız artık. Bu arada market fiyatı sanırım 200YTL deil artık. 130YTL olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...