Disappear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ekran karti dedin anlasildi. pc deki fifayla konsoldaki fifa bir degil. bunu fanboyluktan dolayi soylemiyoruz. pc ve konsol versiyonlari apayri, bambaska oyunlar. o yuzden pc icin haklisindir igrenc oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 PC'yle Konsol arasında gerçekten dünya kadar fark var söylenmiş zaten. Aynı oyun olarak değerlendirilmesin bence yani. Futbol dediğin Konsolda oynanır ama ya, akşam işten geldikten sonra gömüleceksin koltuğa, dev ekran TV'de oooooh yarasın. Dün kargoya vermiş eleman Fifa'yı bugün elime geçiyor, mutluyum. Akşam 1 saat erken çıkıp işten saldıracam roar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Aynen kargoya verilmiş. Tam da işe başladığım günü buldu yani heh. Akşam koşa koşa dönücem eve. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konsol forumunda Fifa'nın PC versiyonunu oynayıp çok kötü demenin anlamı nedir bilmiyorum. PC versiyonunda Fifa apayrı bir oyun. Nerdeyse hiç alakası yok. Evet PC'de de Fifa daha kötü. Ama Konsol'da Fifa daha iyi denebilir. Bu arada, ben gittigidiyor'da erken yollayacağını iddia eden birinden aldım. Kargoya vermedi henüz :( Çatlayacağım. Alıpta kargoya verilenler nerden almıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 World bazaar mı ne öyle birinden aldım 98 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 4 gundur basindan kalkamiyorum. cok iyi olmus. En cok be a pro oynuyorum gerci ama her anlamda olmus. Helal EA ye, 2 senedir daha iyidi zaten pesten, bu sene ezmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 shopto dan preorder yapmıstım. yola cıkmıs. 5 6 gune gelir max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 istanbulda gidip alabilecegim bi yer var mi bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 oo benimde yola cikmistir o zaman elinize almaya hazir olun controlleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 eller ıslancak ELLEEEEER. terden canııııım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 herkes oyunu edinsin, biraz alışsın da adam gibi lig kuralım bu sefer. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 of ya ben cok isterim aslında katılamayıda sadece haftasonları oynayabiliorm yurtta kaldığımda dolayı :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 fifada EN IYI benim bu arada EN COK BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bok vardi hepiniz ps3 aldiniz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 98 oynardik eskiden 10 ne zaman cikti. hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Bu haftasonu hiçbir program yapmadım, PS3ün olduğu odaya dolduruyoruz ersak ve suyu, kapıyı kilitleyip yutuyoruz anahtarı. Parmak uçlarımı bantladım, Fifamı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Azmodai said: bok vardi hepiniz ps3 aldiniz :/JOIN THE DARK SIDE M8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 He is teh dark sied meyt. Bedava oyunlarla XBOX oynayanlar, PS3 oyunlarına 100 lira verenlerin yanında Sith Lord oluyor ya : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Bu arada GG'de Fifa satanların hiçbirinin eline oyun geçmemişti dün itibari ile. Herkes şikayet ediyordu forumlarda. Umarım bugun kargolarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Bu dünyada zenginler dark fakirler white oluyor genelde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Günde 10 saat çalışarak kazandığım parayla alıyorum onu ya, nasıl dark side bu : ( Oyunlar gümrükte takılmış diyorlar, yarına kadar kargolamazlarsa kavga çıkarırım. Bu mağazaların çoğu Sirkeci'de ya da KAdıköy'de değil mi ? En kötü Cuma gider oradan alırım, 180 lira bayılmak istemiyorum. Bir de utanmadan stoklarda diyorlardı denyolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Sen dark side'a katılmaya çalışan loserlardansın dostum, bir gün sony seni kullanılmış bir peçete gibi atıcak kenara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 GG dan almıştım Princess Store diye bişi. kargoya verilmedi hala.. ses yok 3 gün dolunca iptal olacak.. alanlar nereden edindi tam olarak detaylı olarak söylerse çok sevinirim. Bilmemnede şu dükkandan yada GG dan şu satıcından hemen kargoya verildi 1 günde elime geçti gibi.. marketten alırız artık. Bu arada market fiyatı sanırım 200YTL deil artık. 130YTL olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Ben World Bazaar'dan aldım ama kargolanmadı. Söylediğine göre gümrükte takılmış oyunlar. Pek inanmadım ben. Eğer 130'sa alırım mağazadan cuma akşamı, cba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 dogrudur oyunlar hakikaten gumrukte falan takildi sanirim. feza elektronikte msn de fifa pazartesi diyip duruyodu, bugun anca gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar