Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 sedat peker değildir o bi avukatla evlenmişti yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Aylık yaklaşık 1 milyon tl mi istemiş ben mi yanlış görüyorum,okuyorum,hesaplıyorum. Anarşist damarım kabarıyo bööle haberleri görünce plaza mlaza lüks otel yakasım geliyor şuursuzca.Kuracağım örgüte de mühendislik mezunu sürünen kitleleri toplııcam feci potansiyel var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Darısı Esra Ceyhan'ın başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 oha 200.000 mü? yuh çarpı yuh diyorum. az önce günlüğe yazdım hesaplarla kafayı yediğimi. biz bu ayı nasıl çıkarırız ne yaparsak içeri girmeyiz diye hesaplıyoruz milletin döndürdüğü paralara bak. aldığı paranın %5ini bana verse bu ay kafam rahat olurdu eheh. allah cezanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 pekaziz said: Darısı Esra Ceyhan'ın başına. pek aziz 11:11 de yollamışız mesajları. biri bizi düşünüyo ^^ sdfsdf sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 saçmalamayın :D bölüm başına 200 bin liradan 8 ay çalışsa 30 milyon yapıyor. Kobe Bryant kadar mı kazanıyor bu karı. :D aylık 200 bin istemiştir ki o da çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Reha Muhtar eskidi Esra Ceyhan eskimedi arkadaş ne iştir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 vallahi program başına 200 bin ytl istediğine inananları, allah'a havale ediyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 said: Anarşist damarım kabarıyo bööle haberleri görünce plaza mlaza lüks otel yakasım geliyor şuursuzca.Kuracağım örgüte de mühendislik mezunu sürünen kitleleri toplııcam feci potansiyel var haydi yakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar