Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bilmediğim bi takım şeyler var. Black King Bar (str'lere kasılıyordu sanırım) isimli itemin özelliklerinde Avatar yazıyor bu neye yarıyor yani faydası nedir ? Kısa yazılışı HoT diye bir item var Slardar'a yapılıyor bu itemin tam adı nedir ? Aklıma başka sorular geldikçe buraya yazarım. Yardım edenlere tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Avatar karakterini bi süreliğine büyütüp, magic immunity veriyo, büyü yemiyosun. Stat da ekliyo yanlış bilmiyosam ama tam emin değilim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 avatar ilk kullanımda 10 saniye ardından birer saniye düşerek (Min 5 sn idi galiba) büyü yememeni sağlar. HoT: heart of tarrasque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Teşekkürler :) Peki ring of basilius neye yarıyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 efe sen önce bracer yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bi kes n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mavi said: Teşekkürler :) Peki ring of basilius neye yarıyor acaba ? +6 Damage Pasif: Brilliance Aura 900 çevresinde bulunan ünitelere 0.65puan/saniye mana yenilenmesi verir. Pasif: Devotion Aura 900 Çevresinde bulunan dostlarına +3 armor kazandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Arkadaşlar 1 yıldır felan oynamıyorum dota arada diyorum paticikte oynasam.Çok değişen bişey varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 çok deişti oynamak için iyi bi sebeb aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar