Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bilmediğim bi takım şeyler var. Black King Bar (str'lere kasılıyordu sanırım) isimli itemin özelliklerinde Avatar yazıyor bu neye yarıyor yani faydası nedir ? Kısa yazılışı HoT diye bir item var Slardar'a yapılıyor bu itemin tam adı nedir ? Aklıma başka sorular geldikçe buraya yazarım. Yardım edenlere tşkler.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Avatar karakterini bi süreliğine büyütüp, magic immunity veriyo, büyü yemiyosun. Stat da ekliyo yanlış bilmiyosam ama tam emin değilim açıkçası.
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 avatar ilk kullanımda 10 saniye ardından birer saniye düşerek (Min 5 sn idi galiba) büyü yememeni sağlar. HoT: heart of tarrasque
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Teşekkürler :) Peki ring of basilius neye yarıyor acaba ?
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mavi said: Teşekkürler :) Peki ring of basilius neye yarıyor acaba ? +6 Damage Pasif: Brilliance Aura 900 çevresinde bulunan ünitelere 0.65puan/saniye mana yenilenmesi verir. Pasif: Devotion Aura 900 Çevresinde bulunan dostlarına +3 armor kazandırır.
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Arkadaşlar 1 yıldır felan oynamıyorum dota arada diyorum paticikte oynasam.Çok değişen bişey varmı.
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 çok deişti oynamak için iyi bi sebeb aslında
Öne çıkan mesajlar