ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Nereden alınır? internetten code satan site var mı? Fiyatı nedir? vsvs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 prepaid kart sanırım? blizzard storedan al satılmayan 30 günlük pakette mevcut aynı ücrete hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 sitedekilerin hepsi satılmış =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 nasıl ya :S http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=210000110 buraya baktıgına eminmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 İlk önce, hangisi arıyorsun onun ayrımını bi yapalım sonra detaylara geçeriz. LOOT CARD GAME CARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Loot card arıyorum. Sitedekilerin hepsinde sold out yazıyor ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 http://www.wowtcgloot.com/ 'a bak istersen orda açık arttırmalar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 abi, ben de böyle loot card(?) alıp şansımı denemeek istiyorum. revell'in verdiği linkte 700$ bidlerle açmışlar itemleri. böyle sadece kartı alıp denemek istiyorum, varsa bilinen biyer bende ilgileniyorum yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bende kart alıyorum ayda 1 2 posta, bir denk gelemedik şöyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Magnum said: abi, ben de böyle loot card(?) alıp şansımı denemeek istiyorum. revell'in verdiği linkte 700$ bidlerle açmışlar itemleri. böyle sadece kartı alıp denemek istiyorum, varsa bilinen biyer bende ilgileniyorum yani :P Booster packler genelde büyük kitapçılarda ve hobi dükkanlarında satılıyor oralara bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Revell said: Magnum said: abi, ben de böyle loot card(?) alıp şansımı denemeek istiyorum. revell'in verdiği linkte 700$ bidlerle açmışlar itemleri. böyle sadece kartı alıp denemek istiyorum, varsa bilinen biyer bende ilgileniyorum yani :P Booster packler genelde büyük kitapçılarda ve hobi dükkanlarında satılıyor oralara bir bak istersen. Samsun da en büyük kitapçı D&R ve orda wow classic cdsi bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 magnum samsunlumusun wow da oynuyorsun sanırım oh oh ne güzel hangı serverdasın bakam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Lind3r0th said: magnum samsunlumusun wow da oynuyorsun sanırım oh oh ne güzel hangı serverdasın bakam lol Magtheridon ama dunemaulda alt kasmaktaym =D, noldu sende mi samsunlusun ehe. O zaman bilirsin DNR ne kadar kötü bir yer! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Istanbulda olanlar için söyliyim, Oyun mühendisliği var kadıköyde orda bu kartlar satılıyor game card değilde booster pack vs.. istiyen oraya gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar