ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Nereden alınır? internetten code satan site var mı? Fiyatı nedir? vsvs :)
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 prepaid kart sanırım? blizzard storedan al satılmayan 30 günlük pakette mevcut aynı ücrete hemde
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 sitedekilerin hepsi satılmış =|
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 nasıl ya :S http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=210000110 buraya baktıgına eminmisin
Revell Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 İlk önce, hangisi arıyorsun onun ayrımını bi yapalım sonra detaylara geçeriz. LOOT CARD GAME CARD
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Loot card arıyorum. Sitedekilerin hepsinde sold out yazıyor ne yazıkki
Revell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 http://www.wowtcgloot.com/ 'a bak istersen orda açık arttırmalar oluyor.
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 abi, ben de böyle loot card(?) alıp şansımı denemeek istiyorum. revell'in verdiği linkte 700$ bidlerle açmışlar itemleri. böyle sadece kartı alıp denemek istiyorum, varsa bilinen biyer bende ilgileniyorum yani :P
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bende kart alıyorum ayda 1 2 posta, bir denk gelemedik şöyle şeylere.
Revell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Magnum said: abi, ben de böyle loot card(?) alıp şansımı denemeek istiyorum. revell'in verdiği linkte 700$ bidlerle açmışlar itemleri. böyle sadece kartı alıp denemek istiyorum, varsa bilinen biyer bende ilgileniyorum yani :P Booster packler genelde büyük kitapçılarda ve hobi dükkanlarında satılıyor oralara bir bak istersen.
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Revell said: Magnum said: abi, ben de böyle loot card(?) alıp şansımı denemeek istiyorum. revell'in verdiği linkte 700$ bidlerle açmışlar itemleri. böyle sadece kartı alıp denemek istiyorum, varsa bilinen biyer bende ilgileniyorum yani :P Booster packler genelde büyük kitapçılarda ve hobi dükkanlarında satılıyor oralara bir bak istersen. Samsun da en büyük kitapçı D&R ve orda wow classic cdsi bile yok.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 magnum samsunlumusun wow da oynuyorsun sanırım oh oh ne güzel hangı serverdasın bakam lol
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Lind3r0th said: magnum samsunlumusun wow da oynuyorsun sanırım oh oh ne güzel hangı serverdasın bakam lol Magtheridon ama dunemaulda alt kasmaktaym =D, noldu sende mi samsunlusun ehe. O zaman bilirsin DNR ne kadar kötü bir yer! =P
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Istanbulda olanlar için söyliyim, Oyun mühendisliği var kadıköyde orda bu kartlar satılıyor game card değilde booster pack vs.. istiyen oraya gitsin
Öne çıkan mesajlar