Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabahat Akkiraz

Radiance

Öne çıkan mesajlar

kendisini ve şarkılarını seviyorum : ) galiba sivaslı olmanın verdiği birşey.

Uzun bir süre kendi ailemden uzak kaldım yıllarca türkü dinlemedim dün sans eseri cok eski bir arkadaşımı gördüm onun arabası ile bir yere giderken sabahat akkiraz calıyordu ve dinlerken garip oldum galiba aileden gelen kanda olan birşey bu : )

dedim ben boşa dinliyorum diğer şarkıları : )
Sosyal ağlarda paylaş

İyi olur taşınması.
Bu; dünyanın bir çok yerindeki caz festivallerine katılmış, yaniliklere açık, türkülerini çok hissederek söyleyen, güzel sesli, güzel bağlama çalan, yurtdışında belki de ülkemizde tanındığından daha fazla tanınan değerli müzisyenin seslendirdiği türküler, caz müzisyenleri, caz grupları, Ezgi'nin Günlüğü, Mercan Dede v.s. ile yaptığı ortak çalışmalar konusundaki görüşler,duygular paylaşılabilir, kendisini tanımayanların dikkatlerinin çekilmesi sağlanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

bende sivaslıyım ve gurur duyuyorum bu kültürle yahu,kürt türk alevi,sünni hep bir arada :D 25 sene istanbulda yaşadıktan sonra döndüm buraya doğma büyüme istanbulda olmama rağmen şimdi memleketimdeyim,köyleri dolaşıyorum ,köy büyüklerinden türküler dinliyorum aşıklardan ozanlardan türküler duymak için,günümün yarısını çevre köylerde geçiriyorum,ve diyeceğim şu ki avrupayı karış karış dolaştım üniversite okudum,yedim içtim ama,bu toprakları dünyanın hiç bir yeri tutmuyor,çıplak dağlara çıkıp rüzgarı dinlemek bile içimi rahatlatıyor,iyiki varsın anadolu ,
ayrıca sabahat akkiraz hakkında da aleviliğini ön plana çıkartmayan mustafa özarslan gibi en sevdiğim sanatçılardan birisi,ve en çokta semahlarını seviyorum bir arkadaş halay dışında sesi çok bilmem ne dedi de şu videoyu bi izleyin ;) bide mustafa özarslanıda hatırlatayım bari
Ya Hızır semahı

YILDIZ DAĞI ;) en sevdiğim yerlerden biridir bu arada eueheuhe

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...