ardaaltunel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Arkadaslar 1)baslangicta 500 civarı skille baslanmayi nasil degistirebilirim.skill stone kullaniyorum ama yere sabitlenmiyo millet cantasina atip gidiyo :D ...veya world savede kayboluyor 2)www.paticik.com/scripts'den aldigim nebula skill menuler calismiyo...tinker calisiyor.inscription-blacksmithing-tailoring-carpentry... calismio...scripttemi bug var yoksa itemları mı ayarlayamıyorum? blank scrollun altina sole yaziorum ON=@DCLICK dialog d_skill_inscription menu acılıyo ama neye basarsam basiim yappmıyo... iron ingotun altina sole yaziorum ON=@DCLICK dialog d_skill_blacksmithing_iron ama cift tıklayınca menu acılmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 aynı sorunu bende yasadım dialog gelio fakat item i yapmıo ama function olarak actıgımızda yapıo :D mesela dialogun basında [function f_skill_asdf] yazıo ya .f_skill_asdf yazınca yapıo sole bi dene on=@dclick src.f_skill_asdf bakem olajak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardaaltunel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 skill menuyu hallettim.istiyosan sana bi ara butun menuleri gonderiim. ICQ=200962704 sorun suymus en altına return 1 koymamisim. 2 sorum olcak 1)baslangic skilleri nasil ayarlaniyor.skill stone kullanmadan? 2)inscription menuye(HamidoGS'nin yazdigi) runebook nasil eklicem? [Bu mesaj ardaaltunel tarafından 27 April 2003 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 hmm hll ii olur valla[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ ][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: ardaaltunel, 27 April 2003 12:08 tarihinde demiş ki: skill menuyu hallettim.istiyosan sana bi ara butun menuleri gonderiim. ICQ=200962704 sorun suymus en altına return 1 koymamisim. 2 sorum olcak 1)baslangic skilleri nasil ayarlaniyor.skill stone kullanmadan? 2)inscription menuye(HamidoGS'nin yazdigi) runebook nasil eklicem? [Bu mesaj ardaaltunel tarafından 27 April 2003 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] skilleri bastan ayarlayamazsın en fazla 50 skill seçildiğinden stonesuz ayarlayamazsın. o playerların cantasına atıp gittiği stone scriptini özel mesajla yolla bana. ben sana düzeltip yollarım. :p attr=010 yapcan, timer=-1 olcak :p[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar