Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Sorun] Guitar Hero 3: Legends Of Rock

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkidişler çok pis gitar çalıyorum lakin çok fena oyunu bozdum. Hard'a geçeyim dedim tuşlarda yakın olsun dedim sırası ile " 1 2 3 4 şeklinde sıralamak istedim. Fakat " tuşunu kullandığım için oyun çötü ve şimdi kontrolleri değiştirmeye yeltendiğimde oyun çöküyor. Regedit üzerinden tüm registryleri silip oyunu kaldırdım tekrar kurdum falan nafile kurtarmadı. Aynı şekilde sorunlar var nasıl düzeltebilirim bilginiz varsa paylaşırsanız iyi olcek :)
Mesaj tarihi:
belgelerimde yada C:Documents and Settingsneyse_işteLocal SettingsApplication Data
altında oyunun dosyaları varmı?
kontrol et bi orada kayıtlar olabilir onlarıda sil
Mesaj tarihi:
Aynı hataya ben de düşmüştüm zamanında. Oyunun ayarları oyunun save dizinde saklanıyo, registry'de değil. Bi de artık oyunlar silinince save'leri, config'leri falan silmiyolar güvenli olsun diye.
O yüzden oyunu da silsen, registry'i de temizlesen fayda etmez.
Bilgisayarda "AspyrConfig.xml" isimli dosyayı arat. Bulunca sil, veya dursun istiyosan adını değiştir. Ayarların tamamen gidecek ama en azından sorundan da kurtulacaksın.
Mesaj tarihi:
bi yere kadar o oyunlar gamepad ile klavye ile zaten. bazı yerlerde çok hızlı alternate picking yapmak gerekio orda enter tuşu fln yetersiz kalıyor.

yalnız soulberry easysinde zor oynuyorsan sorun var sende :)
easy harbiden easy yani.
Mesaj tarihi:
tom'la savaşırken bi ona bas bi buna bas ellerimi karıştırıyo. bi da ekran sürekli kaydığı için başım dönüyo, kafamı kaldırıp etrafa bakınca vizyonum oynuyo falan.

normal şarkıları çalarken fazla zor değil.
Mesaj tarihi:
senko said:

bitirdim derken?
%100 mu yoksa şarkıları mı geçtin?

stricken one raining blood %100 yapamadım sadece. ha bi de through the fire and flames tabi.
  • Yeni Oluştur...