Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Arkidişler çok pis gitar çalıyorum lakin çok fena oyunu bozdum. Hard'a geçeyim dedim tuşlarda yakın olsun dedim sırası ile " 1 2 3 4 şeklinde sıralamak istedim. Fakat " tuşunu kullandığım için oyun çötü ve şimdi kontrolleri değiştirmeye yeltendiğimde oyun çöküyor. Regedit üzerinden tüm registryleri silip oyunu kaldırdım tekrar kurdum falan nafile kurtarmadı. Aynı şekilde sorunlar var nasıl düzeltebilirim bilginiz varsa paylaşırsanız iyi olcek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 belgelerimde yada C:Documents and Settingsneyse_işteLocal SettingsApplication Data altında oyunun dosyaları varmı? kontrol et bi orada kayıtlar olabilir onlarıda sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Aynı hataya ben de düşmüştüm zamanında. Oyunun ayarları oyunun save dizinde saklanıyo, registry'de değil. Bi de artık oyunlar silinince save'leri, config'leri falan silmiyolar güvenli olsun diye. O yüzden oyunu da silsen, registry'i de temizlesen fayda etmez. Bilgisayarda "AspyrConfig.xml" isimli dosyayı arat. Bulunca sil, veya dursun istiyosan adını değiştir. Ayarların tamamen gidecek ama en azından sorundan da kurtulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Onuda sildim hatta netten yenisini buldum koydum o şekilde de denedim olmuyor delireceğim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Sizleri çoh seviyorum patilerim benim (:P) çok sağolun Allah ne muradınız varsa versin aminnnn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 biz de seni seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ben easy'de bile zor oynuyorum o oyunu. ama çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bi yere kadar o oyunlar gamepad ile klavye ile zaten. bazı yerlerde çok hızlı alternate picking yapmak gerekio orda enter tuşu fln yetersiz kalıyor. yalnız soulberry easysinde zor oynuyorsan sorun var sende :) easy harbiden easy yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 tom'la savaşırken bi ona bas bi buna bas ellerimi karıştırıyo. bi da ekran sürekli kaydığı için başım dönüyo, kafamı kaldırıp etrafa bakınca vizyonum oynuyo falan. normal şarkıları çalarken fazla zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 hardda bitirdim en son klavyeyle expertte takıldım bi yerde sdfkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bitirdim derken? %100 mu yoksa şarkıları mı geçtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Onu bunu bilmiyorumda Expert'te 5 yıldız biraz kasıyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 senko said: bitirdim derken? %100 mu yoksa şarkıları mı geçtin? stricken one raining blood %100 yapamadım sadece. ha bi de through the fire and flames tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar