GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 level sistemi olan türk yada yabancı bir server biliyormusunuZ_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bak senin konunun hemen altında pvp-server adlı bir konu var. Aynı sayfayı geçtik, alt alta.Bakın abi biraz çevrenize :)[signature][hline] [Bu mesaj Ardhath tarafından 02 Haziran 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Owneri olduğum shard class transfer sistemine sahip level sistemine benze ama iş sadece level almakla bitmiyor. Class atlayabiliyorsunuz. Ayrıca level sistemi str int dex bonusu içermemektedir. Bonus maxhits maxmana maxstam üzerine kuruludur.Class atladığınızda str dex int bonusu açılacaktır ve böylece iyi bir savaşçı yada craftman olacaksınız her ırkın kendine göre class atlayabilmektedir örneğin necromancer class atlayınca shade olmaktadır. [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian [Bu mesaj Larethian tarafından 02 Haziran 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Hardgamer 2003 haziran Ayındaki saveden Açılıyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 eminmisin ?[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Nerde açılıyor? Ulen ben level düşürüp clock of ref. almıştım. Pehh :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Evet arkadaşlar Rexx doğru soyluyor Hardgamer kaldığı yerden dewam edecek. Az kaldı bütün herşey tamamlanınca açılacak en geç bir hafta içinde felan bekliyoruz gelmesini.[signature][hline]Icq = 224455507 Mail = Xharloan Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo [Bu mesaj Xharloan tarafından 02 Haziran 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Hardgamer icin daha kesin bir sey yok ama bakalim her an acilabilir.[signature][hline]inanilmaz olana inan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 HG Açilsa ben bile oynarım :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: sirplaya-, 03 Haziran 2004 06:11 tarihinde demiş ki: Hardgamer icin daha kesin bir sey yok ama bakalim her an acilabilir. Kesin bir şey yok deil açılmasına az kaldı Rhoandar ve Owen eşliğinde hg açılacak.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Evet bide o var bitek Owen açarsa eskisi gibi dolar başkasi açarsa o Blue filan iş yapmaz.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Rhoanda zaten kral ama Blue felanda iyi insandır yalnız Escaldes felan girerse olayın içine işte o olmaz :) işte AGSZone staffından kimse olmayacak anlıyacağınız Hardgamer olarak kendi stafflarıyla açılacak.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Ya eskisi gibi olsunda ne olursa olsun. Eski arkadaşlar filanda gelirse yeme yat yanında.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Loginserver=24.212.7.100,2593 gir setini skilini statını veriyoruz üstüne üstlük levelde war takıl takılabildiğin kadar[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loesendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Çok yakında hardgamer kaldığı yerden devam edecek diye duydum biraz beklemekte yarar var :)[signature][hline]Xphyre Developer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 evet hardgamer açılıcak ama ben diyorum ki bu sefer belki eskisi kadar tutmuya bilir hardgamer en güzel en şahane en yüce dönemini ags ye geçmeden yaşadı birdaha yaşaması playerların ne kadar sewiğ sewmediğine bağlı[signature][hline]Msn = [email protected] Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: Ardhath, 02 Haziran 2004 22:22 tarihinde demiş ki: Nerde açılıyor? Ulen ben level düşürüp clock of ref. almıştım. Pehh :) Bende hem virtue hem leggins hemde clock vardi ama noldu :([signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Sanki bizde yoktu. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Varmıydı lem leggins :D[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hamzaabi level sistemli bi shard vardı ismi hamza uo world www.hamzaabilevelsistemleri.com[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Hamzaabi Level Sistemi [Bu mesaj Blackhand_ tarafından 08 Haziran 2004 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar