Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level Sistemli Server?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bak senin konunun hemen altında pvp-server adlı bir konu var.
Aynı sayfayı geçtik, alt alta.Bakın abi biraz çevrenize :)[signature][hline]

[Bu mesaj Ardhath tarafından 02 Haziran 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Owneri olduğum shard class transfer sistemine sahip level sistemine benze ama iş sadece level almakla bitmiyor. Class atlayabiliyorsunuz. Ayrıca level sistemi str int dex bonusu içermemektedir. Bonus maxhits maxmana maxstam üzerine kuruludur.Class atladığınızda str dex int bonusu açılacaktır ve böylece iyi bir savaşçı yada craftman olacaksınız her ırkın kendine göre class atlayabilmektedir örneğin necromancer class atlayınca shade olmaktadır. [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian

[Bu mesaj Larethian tarafından 02 Haziran 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar Rexx doğru soyluyor Hardgamer kaldığı yerden dewam edecek. Az kaldı bütün herşey tamamlanınca açılacak en geç bir hafta içinde felan bekliyoruz gelmesini.[signature][hline]Icq = 224455507
Mail = Xharloan
Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo

[Bu mesaj Xharloan tarafından 02 Haziran 2004 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
sirplaya-, 03 Haziran 2004 06:11 tarihinde demiş ki:
Hardgamer icin daha kesin bir sey yok ama bakalim her an acilabilir.

Kesin bir şey yok deil açılmasına az kaldı Rhoandar ve Owen eşliğinde hg açılacak.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them.
Mesaj tarihi:
Rhoanda zaten kral ama Blue felanda iyi insandır yalnız Escaldes felan girerse olayın içine işte o olmaz :) işte AGSZone staffından kimse olmayacak anlıyacağınız Hardgamer olarak kendi stafflarıyla açılacak.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them.
Mesaj tarihi:
evet hardgamer açılıcak ama ben diyorum ki bu sefer belki eskisi kadar tutmuya bilir hardgamer en güzel en şahane en yüce dönemini ags ye geçmeden yaşadı birdaha yaşaması playerların ne kadar sewiğ sewmediğine bağlı[signature][hline]Msn = [email protected]
Icq (Çalıştıra Bilirsem :)) = 349844412
Mesaj tarihi:
said:
Ardhath, 02 Haziran 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
Nerde açılıyor? Ulen ben level düşürüp clock of ref. almıştım. Pehh :)
Bende hem virtue hem leggins hemde clock vardi ama noldu :([signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........

CeNdEre
06 Genclik
  • Yeni Oluştur...