Prophecy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Arkadaslar Local olarak bi Runuo sunucusu kurdum ama runuo nun komutları icin gereken "[" karakteini Aos ta birturlu cikaramadim bunun icin runuo yada uo da bi ayar varmi bilen varsa sevinirim (En klavyedede denedim olmuyor AltGr tusu olan hicbirsey cikmior)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Farklı bir 3D client versionu gerekiyor. www.google.com.tr adresinde Age of Shadows 3D Client diye ararsanız bulabilirsiniz...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Arattıgımda 2000 kusur sayfa cıkıyor ama hicbirinde client down bulamadım bende sorunumu runuo nun komut karakterini degistirerek cozdum yinede yardımın icin saol..[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 np[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar