xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Antalya'da yaşıyorum ve haliyle turizmciyiz. 2 yıldır İngiltere'deydim ve geri döndüm. Şimdi ise üniversiteye başlamak için Rusya'yı düşünüyorum. Daha doğrusu kesin bir karar bu. Rusçam yok. İlk hazırlık dil eğitimini herkesin dediği gibi St. Petersburgh'ta almak istiyorum. İyi şehirmiş! Daha sonrasında üniversite için mağazalarımızın olduğu bir şehir seçmek zorunda kalacağım herhalde. Tyumen Chelyabinsk Cheboksary Krasnoyarsk Tolyatti Perm Omsk Ufa bu şehirlerde mağazalar var işte bunlardan hangisi iyidir öğrenci için mesela ? bildiğiniz okullar var mıdır ? bölüm olarakta.. Uluslararası ilişkiler Turizm İç Mimarlık bu üçünden birini istiyorum. durum budur. beni bilgilendirirseniz. çok sevinirim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 fazla bi bilgim yok ama orada akrabalarım var. bana çok iyi anlatıyorlar rusyayı cok rahatmıs bide tanrı kadını rusyada yarattı yani göz onunde bulundurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 uluslararası ilişkierl okuma. ben okudum sen okuma :P turizm oku, parayı kırarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 turizm işi yapcaksan uluslararası ilişkiler okuman çok garip kaçar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 turizm zaten ilk başta.. ama bir de bilgi alabilsem çok güzel olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 turizm oku iç mimarlık okuma, okuyacaksan münih de oku fransada oku italyada oku (italya da tam olarak bizimki gibi iç mimarlık olmuyor ama daha bi garip ekletik) ha kaldı ki iç mimarlık okunmuyuor direk yapılıyor ehe okumalık ezber yapmalık bölüm değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 b u arada turizm vs için de illaki tusya mı olmak zorunda? ne bileyim yujanistan türkiye desen uygulamalı olarak daha başarılım ülkeler hatta malezya tayvan bile daha iyidir adamlrın işi gücü turizxm direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Russian Institute diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Prawler said: Russian Institute(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 rus kızlar ve cinsellik içeren komik post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 beyler egitim bolumundeyiz, cekicim yanimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 BabacumMostors said: b u arada turizm vs için de illaki tusya mı olmak zorunda? ne bileyim yujanistan türkiye desen uygulamalı olarak daha başarılım ülkeler hatta malezya tayvan bile daha iyidir adamlrın işi gücü turizxm direk okumadın herhalde. illaki rusya olmak zorunda evet. çünkü o bölgede 10 tane mağazamız olduğu için istiyorum orayı. ayriyeten seçeceğim bölüm dışında yardım edemeyecek arkadaşlarada bilahare teşekkürler. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bak tekrarlıyorum o bölgede 10 tane mağazamız var iyi oku j/k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ben de dil eğitimi için gitmek istiyorum ama çok pahalı rusya.bulursan uygun bişi bana da haber ver piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 mağazanın başında mı durcaksın okuldan sonra? ben o kısmı anlamadım konu nükler fizik, tıp vs olsa rusya iyisdir de bu senin üzerine çalışma yapmak istediğin konularda pek başarılı değil açıkcası senşn amacın eğitim alırken bir yandan da okul dıı zamanda mağazanın içinde olup işi öğrenmek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bence eninde sonunda rusyada iş yapacağı için rusçamı adam gibi öğreneyim orda okuyayım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hmm bu da mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 yav said: bence eninde sonunda rusyada iş yapacağı için rusçamı adam gibi öğreneyim orda okuyayım diyor katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar