Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kaç soru?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
EN hizli sekilde karatker train etmenin en iyi yolu TRADE. Gidip 1 ay boyunca trade yapicaksin ucuza alip pahaliya saticaksin ve bir ay sonunda topladigin parayla gidip kendine 10 12m sp li bir karakter alicaksin. (15m sp su anda benim train hizimla 11 ay edio) Bir cok oyuna yeni baslayan arkadasim yada oyunu birakip daha sonre geri gelen arkadaslarim bu yolla karakter aldilar.

Tabiki kendi karakterini yaratmak ismini secmek vs guzel bir olay, ama 1 ay icinde pvpye son hiz dalmakta ayri birsey.

Ustelik surekli bilgisayar basindaymissin bundan iyisi yok, yapicagin sey buy order koymak, oyundan cikmak, 30 dakika sonra tekrar girip orderlarina bakmak fiyat kiran varsa birdaha kirmak vs.

Arkadaslarindan bir miktar para alip (500m vs) bu ise baslayabilirsin. Ana paran ne kadarsa kazancinda o kadar cok olucaktir. Ama gercek hayattaki gibi, riskli seyler alip satarsan bir anda cokzengin olabilirsin (yada bir anda herseyini katbedersin :) ) Yada saglam ama kar marji dusuk seyler alip satarsan, yavas para gelir ama zarar riski aza iner.
Mesaj tarihi:
Oyunu bilmeden, ticaretini öğrenmeye çalışmak benim için zor olur. Yada sıkıcı gelir. Acc satın alma işini pek sevmediğimden bulaşmadım. Bana "oyunu seversen, ödemeliye geçer, 3 ay dişini sıkarsın. Pvp ye başlarsın" dediler. Bu doğruysa, 3 ay dişimi sıkarım problem olmaz.
Mesaj tarihi:
Acc satin alma oyun icinden oluyor yani oyle diger oyunlardaki gibi sifreni ver acc yi al gibi degil tamamen ccp kontrollu.

Ama dedigin gibi oyunu biraz bilmek gerekiyor ve sikici olucagida kesin :)
Mesaj tarihi:
oyunun acemisi olan biri olarak söylüyorum:

oyunda geri dönüşü olmayan hata yapmak diye bir şey söz konusu değil ama yanlış yönelimler büyük vakit kaybı olarak geri dönüyor. ileride haftalar alıyor trainingler. o yüzden ilk başta benim gibi gaza gelip ona buna saldıracağına (skillere saldırmak), training bonus u learningler için kullan. ilk başta gayet sıkıcı oluyor farkındayım ama ilerisi için iyi yatırım.

mesela minmatar arkadaşların dediği gibi hibrid bir class, pvp de oldukça başarılı. ama oyun seni yanıltmasın, tam bir strateji oyunu. yani uygun bir ekip içinde iyi işler yapabilirsin hangi gemiyi uçurursan uçur çok önemli değil, önemli olan uçurduğun gemiyi iyi kullanabilmen. herkesin açığını bir diğeri kapatıyor zaten. diğer mmo larda olduğu gibi üstün ırk yada üstün gemi diye birşey söz konusu değil.
Mesaj tarihi:
Hesabım 1 haftadır açık (21 gün deneme sürümü ile başladım)
Şuan destroyer ve silahları için gereken skilleri öğrendim sadece (+ learning skillerini 4 e çıkarttım). Ama oyuna ısınabilmiş değilim. Yapacak birşey yok. Oturup 3 ay, skilleri sıraya alacam sanırım. Kararımı son hafta verecem, şuan oyun ile ilgili fazla araştırma yapmadım.
Oyuna girip, learningleri felan öğrenmeye çalışıyorum.
Destroyer ın bi üstüne binmek için 1 skilli 4 e çıkarmamı istiyor. Oda toplamda 9 gün sürer diyor :D. Sistemi biraz garipsedim. %100 bonus olmasına rağmen, bana 9 gün bekle diyor. Bonus bitince 18 günmü olacak bu :). Biraz hevesimi kırdı açıkcası.
Yinede, dediğim gibi, 1 hafta daha skillere basıp, son hafta oyunu öğrenmeye çalışacam. Sonra, 2 ay daha bu şekilde kasmama değip değmeyeceği için, oyunu araştırmaya çalışacam.
Pvp deki durumu, saldırı ve savunma yeteneklerini araştıracam. Tatmin ederse, ücretliye geçip, dişimi sıkacam.
Bilgiler için herkeze teşekkürler.
Mesaj tarihi:
O konuda eksiğin şu :

bizden bazı arkadaşlar da madenci kasmak için yeni char açtı. %100 bonus üzerine Cybernetics skilini lvl 4 yapıp +4 implant set aldılar.böylece 95 gün süren Hulk için gerekli skiller düştü 58 güne.Ayrıca tüm rank 1 learningleri lvl 5 yapıp , rank 3 olan learning leri de lvl 4 de bıraktılar.Hulk yanına T2 kristal skillerini de kasıp 4-5 ay sonra 4 milyar ISK ya sattılar.

Şimdi 3 ayda böyle hulk a binen adam aynı yolu izlerse 3 ayda drake'ye full T2 fit ile binebilir. Buda drake içinde o adamı çk tehlikeli bir PVP ci yapar. İlk 1 ayda T1 fit ile çoğu skillerinde düzeltilmiş lvl 3 görevleri seriden yapabilir hale gelirsin bu da sıkılmanı engeller.
Mesaj tarihi:
Sıkılmak problem olmaz şimdilik :P. Oyun oyun oyun diye krizlere girmiyorum. Arka planda kasar o, ben sadece skillere basarım bi süre.

Birşey daha sormak istiyorum. Saçma gelebilir :P.
İzlediğim videolarda, bir kaç çeşit silah kullanıyorlar. Ben daha efektif birşey bekliyordum? Yani daha fazla yeteneğimiz olur zannediyordum. Videolarda genelde, aynı silahı doldurmuşlar. 2-3 çeşitde defansif şeyler var. Benmi dandik videolara denk geliyorum? yoksa böylemi oluyor? Diğer mmo larda, 10 larca skilli kullanmaya alışmışım. Biraz garipsedim bir yanlışlık yoksa :/
Mesaj tarihi:
bu oyunda da yüzlerce silah var ama bir örnekle anlatmak gerekirse :

counter strike da SMG yi efektif kullanan adama ak-47 verirsen 30 sn de pat diye iner.

bu oyunda da frigate tipi gemiye Medium silah takarsan pek bir etkili olacağını yada tutup da hybrid bonusu olan gemiye lazer silah takarsan pek de etkili olamazsın.

bu biraz bindiğin gemi ve skillere göre efektif bir saldırı taktiği belirlemek ve alternatif planlarının olmasını gerektiren bir oyun.

anlatabildim mi_?
Mesaj tarihi:
BlindArcher said:

Diğer mmo larda, 10 larca skilli kullanmaya alışmışım. Biraz garipsedim bir yanlışlık yoksa :/

Burada da onlarca skill kullanıyorsun ama onlar sen silahını ateşlediğinde otomatik olarak devreye giriyor. silahlar buna rağmen çeşitli. hepsinin özelliği farklı, fiyatı farklı, istediği skiller farklı. ama gemine en fazla 2-3 çeşit silah takarsın, o da abartılı biçimde. genellikle tek silah yeterli oluyor. tek derken tek grup demek istiyorum.
mesela diyelim, sen missile kullanıyorsun (hiç anlamam skillerini ya neyse) sen msille launcherini ateşlediğin zaman, ozaman kadar kastığın ve bu oyunda yardımcı skiller denen skiller devreye girer. böylelikle sen hedefi daha hızlı, daha güçlü, daha uzaktan, daha efektif şekilde vurmaya başlarsın. yoksa wow'daki gibi al bilmem ne kılıcını gücün 10 katına çıksın gibi bir şey yok. evet silahların yapısı o silahın gücünü fazlalaştırıyor ama bir yere kadar.
  • Yeni Oluştur...