eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 herkese bol şans umarım mümkün olduğunca çoğunuz istediğinizi alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 10:30 bakamicaksınız NİHAHAHAHA site çökcek çünkü asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 o yüzden önceki gün 5 bugün 4 saat uyudum. gece 3'e 5'e kadar dayanıp sonra zıbaracam. telefonla uyanmayı bekliyorum çünkü o F5'ler ömür yer resmen. ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 kıyamam :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 10bucuk diyor ama 12ye 1e kadar kitlenir o sistem. uyuz eder adamı. son 19 saat bu arada:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 kocdaeli ünv uluslararası ilişkiler kazanan direk yakın markajıma alıcem haber verin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Ya bi site vardı böyle çok detaylı bi şekilde hem taban puanı işte kaç kişi kaçıncı tercihinde girmiş vs. gayet güzel bi şekilde üniverstelerin bölümlerin puanını son kişinin kaçıncı sırada girdiğini fln yazıyodu bilen varsa yardımcı olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Cool karşılayın biraz sınav sonuçlarını. Mesela ben Griswold'un yazlığında ossura ossura uyuyordum, annem arayıp "OĞLUM BOĞAZİÇİ'Nİ KAZANMIŞSIN HEYOHEYO" dediğinde "Hmpphmfff iyi, uyuyorum" demiştim. Paniğe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 redge said: Ya bi site vardı böyle çok detaylı bi şekilde hem taban puanı işte kaç kişi kaçıncı tercihinde girmiş vs. gayet güzel bi şekilde üniverstelerin bölümlerin puanını son kişinin kaçıncı sırada girdiğini fln yazıyodu bilen varsa yardımcı olabilirmi www.dogrutercih.com adamlarda direkt ösym'nin database'i var valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Spidee said: Cool karşılayın biraz sınav sonuçlarını. Mesela ben Griswold'un yazlığında ossura ossura uyuyordum, annem arayıp "OĞLUM BOĞAZİÇİ'Nİ KAZANMIŞSIN HEYOHEYO" dediğinde "Hmpphmfff iyi, uyuyorum" demiştim. Paniğe gerek yok. boğaziçini kazanmakla barajı kılpayı geçmek arasında fark var ama jshfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yav said: redge said: Ya bi site vardı böyle çok detaylı bi şekilde hem taban puanı işte kaç kişi kaçıncı tercihinde girmiş vs. gayet güzel bi şekilde üniverstelerin bölümlerin puanını son kişinin kaçıncı sırada girdiğini fln yazıyodu bilen varsa yardımcı olabilirmi www.dogrutercih.com adamlarda direkt ösym'nin database'i var valla. evet buydu sağolasın gerçekten baya süper yapmışlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 o değil de site çökmez inşallah ya...adam gibi bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 rüyanda bakarsın :D elbet çökecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 geçen sene çökmemişti yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 teknoloji türkiyede bile gelişti...çökmeme ihtimali var gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Geçen yıl çökmemişti diye hatırlıyorum ben de. Çökmez artık ya, olmamalı yani. Neyse, of lan hafif kıpırtı var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 nası çökmedi ya 10.42 de girdiğiniz gibi gördünüz mü sonuçları? yapmayın allaşkına sırf o F5 stresini çekmemek için neler yapıyorum ben kendime burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 oha geçen sene 3bilgisayardan denedik arkadaşınkini 1saat fln sürdü nası çökmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bi karar verin ya...çöktü mü çökmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 çöktü arkadaşım ben izliyodum paticik'i herkes çıldırıyodu bi açılmadı sayfa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yarın açıklanıyomuş heyecanla bekliyoruz desem yalan demiş olurum heyecan falan yok, heyecanla bekleyeli baya oluyo universiteyi bitirecem nerdeyse, 3 e geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 287.654 almisim SAY-2 de ham puan. Okuldan da 80 ham gelmis, 367.654 Nereleri yazsam ya? Tam istedigim gibi degil ama fena da degil acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Açıklandıktan sonra yapsaydın olacaktı =/ Şimdi sadece uplayarak boş bi helecan oldu içimde, öyle itşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 287654 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Aman tanrim. YOKSA YOKSA... YOKSA.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar