eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahanda buluşmadan geldim. kore belgeseli güzeldi :D off kafam hala iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahaha türkiyede müzik diye korelilere neyse iyiydi ama :) kafa da iyi tabi o da ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 valla güzeldi ne diyeyim :) deniz, bu arada dava takibi almak falan istiyorsun ya, bundan sonra kim ne içti, kim ne ödedi bunu takip etmeni rica ediyorum senden :P o değil de, güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Sturm said: deniz, bu arada dava takibi almak falan istiyorsun ya, bundan sonra kim ne içti, kim ne ödedi hepsinin hesabını tutmanı istiyorum :P girdi bize 20lira :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bir de benim lensler fena yaptı gözlerimi. bir de ağzımın içindeki ısırdığım yer de hala acıyor. bir de kore belgeseli çok iyiydi :) televizyona Kuwait milli marşı söylerken çıkacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 televizyon olduuna dair şüphelerim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ahahaha abi türkiyede müzik belgeseline, kuveyt marşı ve korece bişeylerle(neydi o abi, tokyoyla kore savaştayken barış olmaz mıydı neydi sdf) katkıda bulunuldu ya bittim ben arkadan arkadan :) edik: :D - :) değişimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 güzeldi. kız bile tavlayan oldu arada . bu arada benim asker işin için çıkarttığım cıngar yetmedi abiler , ayrıca bu iş için sıra numarası aldım .. o da yemedi .. zaten deli gibi sıra var , yalan oldum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 cıngar çıkartmak içinmi sıra bekledin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 onda bile becerikli olamadan geldim , gerisini düşün . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ahahueahuehau rezillik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Sturm said: deniz, bu arada dava takibi almak falan istiyorsun ya, bundan sonra kim ne içti, kim ne ödedi bunu takip etmeni rica ediyorum senden :P takipçisi olacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 siz kaçta kalktınız ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 1.30 - 2.00 arasıydı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 resim koysanıza. ayrıca hesap ne kadar açik kaldı yaw.. 70'lik 7 lira değil miydi? ben 52 koydum 30 aldım masadan şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hesap 149.50 idi 80 ödemişsiniz siz ama bizim 6 70lik bi de tekila shot vardı geri kalan 69.50 nin 48i bizimdi paylaştık gerisini de bu arada asinan resimleri koysana bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 upload ediyorum, atarım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Toplu (tu) Katılımcıları Tanıyalım: Sturm ve balon Katılımcıları Tanıyalım: non-pati Katılımcıları Tanıyalım: MeSh Katılımcıları Tanıyalım: eagle_dnz Katılımcıları Tanıyalım: eregorn2 Diğer Fotoğraflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 oha ne rezil çıkmışım katılımcıları tanıyalımda... saol asinan fotolar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yok be rezil falan değilsin,şirin.neşeli deniz mode on ^^ eğlenmişsiniz ama belli,güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yok olm ne rezili... allahtan gecenin ilerleyen saatlerinde foto çekmemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 yok hem makinam gece fail bi makinaya dönüşüyo, hem de iki taraftaki geyiği de aynı anda takip etmeye çalışıyodum, gülmeye endeksli bi şekilde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 moralim bozuktu zati. iyi geldi. çok güldüm layn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 teşekkürler tamam iyi çıkmışım kabul :) baya eğlendik şaka maka ya bi daha yapalım en yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 MESHİN DİĞER YARISINI NAAPTINIZ ! oha ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar