Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bir süredir hoparlörüm yok onun yerine philips kulaklık ullanıyorum.arkadaşlarım falan geldiğinde kulaklık kullanılmayacağı için gitar amfii kullanabilirim diye düşündüm.biraz denedim 1 gün falan gayet güzel ses veriyor.ancak ileride herhangi bir zarar gelir mi amfiye?(marshall MG 15 CDR) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 anlatmak istediğini pek anlamadım ama sanırım cd çalar kullanıyorsun ve kulaklıkla dinliyosun sonra arkadaşlar hadi parti yapak dedi sende cd çaları amfiye bağladın öylemi? öyleyse bi zarar gelmez amfiye hiç merak etme 6 aydır aynısını yapıyorum-Marshall mg15dfx benimki cd çalara taktığın kablonun ucundaki metal şeyde 2 tane çizgi olmasına dikkat et ne denir bilmiyorum ama çıkardığında görürsün tam ucunda tek çizgi olunca iyi ses vermio çünkü ama gitarı bilgisayara bağlarken tek çizgili kullanmak gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hayır zarar fln vermez çok abanmassan.bende dinliyodum vala manyak diyolardı sonra sattım amfiyi :)[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bir de duyduğum kadarıyla jakların ve kulaklık uçlarının sarı olması sesin daha çıkmasını sağlıyormuş..[signature][hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 benim cort jackın ucuda sarı gerçekten iyi ses veriyor doğrudur yani[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ha söylemeyi unuttum bilgisayara bağlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 aynı sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 o sarı dediğiniz altın kaplama, altında da iletim daha iyi olduğu için az çok bir kalite farkı oluyor. amfi zarar görmez sanırım, ben de bir iki kere denedim 15w fender amfiyle. canavar gibi ses veriyor, eskiden jazz 800w pmpo 5+1 sistemim vardı, bu gerçek 15w amfi ondan kat kat iyi ses veriyor. gerek bass, gerek ton olarak. süper.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 pek anlamıyorum amfiden ama, okulun amfisinde bass gitar çalarken arkasından cok küçük bi alev cıkarmayı başarmıştım :) sonra tırsıp cektim jak ı[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ben de genel olarak anfi de müzik dinliyorum, pek bir sorun olucağını sanmıyorum arkadaşlar, ama yine de tedbiri elden bırakmamakta yarar var.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar