mardox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 PSN'den indirebilecek neler var diye gezerken Gamespot'un E3 2009 Best Downloadable Game olarak seçtiği Trine diye bir oyunla karşılaştım... Lost Vikings kokan, multiplayer destekli bir platform oyunu kendisi. Oyunda knight, thief ve wizard'dan oluşan 3 karakteri kullanarak yaklaşık 15 bölümü geçmeye çalışcaz. Her karakterin kendine has özellikleri var ve puzzle'ları çözmek için bütün karakterleri kullanmak gerekecek. Trailerı: http://www.dailymotion.com/video/k6ykA9pevBsy9HRMZH Singleplayerda her karakter arasında geçiş yapabilcekken, multiplayerda herkesin karakteri farklı olacak, yani önüne geleni dağıtan iki tane knight olmayacak :) Ayrıca oyuncu sayısına göre levellar değişmese de yapımcılar çözüme ulaşmak değişecek diyor. Gamespot'a göre oyun çıkış tarihi Haziran 2009 olarak gözüküyor. Grafikleri de iddialı olan oyunun tahmini ücreti 15$ 20$ imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Açıldı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bilgisayar oyunlarında açılmış ama konsolda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 geçen hafta US PSN'e geldi.. demosunu oynadım.. konsolda oynamak pcye göre daha eğlenceli ve rahat.. ama 20$ çok.. şöyle 10$ falan olaydı alacaktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bi ara ortak hesap isine girelim aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 pc de oynadım ben de eah işte 20 papel ciddi çok fazla bu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar