Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Evet Kimler biletleri aldı. Ben son 60 milyonluk biletlerden 2 tanesini almıştım ki o gün bitti :) Neyse 2 sorum var 1) Hangi grup için geliorsunuz özellikle (Ben: Katatonia , Paul Dianno, Malevolent Creation, Vader ve Marduk) [2. soruda aslinda sorun yok ama malesef bazi insanlar nereleriyle nereye gulunmesi gerektigini ogrenmezse kaldirmak zorundayim] [Bu mesaj HellHound tarafından 06 Mayıs 2004 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Neyse sorularada cevap vereyim.. 1-Katatonia,Pain of Salvation, Orphaned Land, Lake of Tears, Sentenced..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? [Bu mesaj HellHound tarafından 06 Mayıs 2004 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 tehlikeli yere kayiyor topic silinmesi gereken mesajlari siliorum... ayrica kimsenin inanclarina dinledikleri muzik grubu yuzunden birilerinin kiclariyla gulmesine bu bolumde izin vermem...[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...I scratched the surface to find someone wicked and Blind... ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 pentagram, sentenced, paul di anno, katatonia, marduk. Tabii bilet alabilirsem. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 (ayıpladım) çıktıgı gün gittik mr.bombamla aldık 60lıklardan adam tomarı yeni açıodu wallaha atlantiste :). biletleri alırken esas aklımda olanlar katatonia pentagram sentenced ve epicaydı ancak artık bana biri rockthenationsda kimleri dinlemek istiosun en çok die; bu listeye şunlar da eklenir; (bununnedenleri 1) yeni dinlemye başladıklarım 2) sonradan katılanlar) amon amarth, Udo, orpahned land, lake of tears, moribund oblivion[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 pain of salvation, katatonia, pentegram, epica, orphaned land bide 3 grup ne zmn açıklanacak acaba bu kadar meraklandırdılar deyse bari
eXhausTed Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Sentenced, Paul Di'Anno, Destruction, Katatonia, Pain Of Salvation, Circle II Circle Bildiğim kadarıyla son 3 grubu özellikle sona saklıyolar, 3 üde bomba grupmuş galiba...
Ati Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paul Di'Anno nun çiğlik çiğliğa Wratchild için!!! ama tabi bilet aliacak para bulursam daha bakkala borcum var 2 yıl oldu bakkal çiraği peşimde:) ondan parayi kaçirirsam alacam valla :)[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 amon amarth, paul dianno, blaze, sentenced we marduk için gidiorum. ama geri kalanların bazıları da fena grup deillermiş sölenene göre[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
farewell Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 sentenced.. yeterli.. nickimden de belli değil mi zaten..[signature][hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 sentenced... hiç bitmesini istemiceim konser olcak... we all are sentenced to live...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Demise Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Sentenced,Amon Amarth,Orphaned Land,Katatonia,MARDUK![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 hepsi için derim kaçamak cvp veririm:)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Marduk Katatonia'ya Sentenced olacak (gruplarla cümle kurarım) bence konser sırasında hehe, esnaf basar konseri.[signature][hline]Hödö we are.
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Amon amarth,Pentagram,Sentenced,Pain Of salvation geçekten bunlar için gidecekler ama günlük bilet alacam çünkü tam o günlerde okulda yükseltme sınavları var off!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
eXhausTed Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: BiTcH_oFBaT, 07 Mayıs 2004 09:41 tarihinde demiş ki: sentenced... hiç bitmesini istemiceim konser olcak... we all are sentenced to live... Hastasıyım :) Bu arada herhangi bi grup için havaalanına gitmeyi düşünen var mı?
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 anlamadığım bi tane rock grubu yok niye ismi rock the nations? motörhead gelcek söylentileri vardı noldu, ağlarım.. nerdeyse hepsi death metal, şu metal bu metal.. metal istemiyorum kardeşim ben, rock istiyorum. gerçi di anno hastasıyım ve pain of salvation da dinliyorum bazen ama sırf onlar için de gidilmez ki yani..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 07 Mayıs 2004 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
eXhausTed Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Motörhead diyolar, Wasp ve Alice Cooper da diyenler var... Bakalım noolcak, hayırlısı...
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 1-Katatonia,Pain of Salvation, Orphaned Land, Lake of Tears, Sentenced valla aklıma gelmiyor başka.... off off param olmadıgı için bileti alamadık onumuzdeki hafta lacam artık....[signature][hline]Venite Exultemus
Rapadura Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Hatebreed, Caliban, More than ever
lumpy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Katatonia,Orphaned Land,Marduk,Pentagram, Amon Amarth,Hatebreed tüm konser için gidiyorum aslında :).ama favorilerim bunlar. (nerdeyse saydığım gruplar tüm konseri kaplıyor zaten :))[signature][hline]Hayalleri gerçekleştirmenin en kısa yolu; uyanmaktır. [Bu mesaj lumpy tarafından 07 Haziran 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 alice cooper olsa çok iyi olur.10 haziranda konser oalcaktı iptal olur heralde şimdi 4 gün kaldı hala yer belli değil.umarım alice ve mötörhead gelir.
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 alice cooper sey degilmi hey stooopid[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar