senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bi heves nwn yi yükledim pc'ye kaldırmadı iyi mi. dandik makine zaten, oyunsuz kaldım :( ulan dedim d2 yükliim bari, sonra aklıma burası geldi. var mı 0dan başliyacak az çok hergün oynayacak, kasalım birlikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 gel basla her türlü yardim ederiz. oynayan var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 başliim de tek başıma mı kascam :) böyle bi kaç kişi olsa daha güzel olurdu. neyse kurayım oyunu bugün kotorda çalışmadı bilgisayarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 amazon açtım bi heves dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bnm pcdede yüklü ama sarar mı bilemedm ,başlamadm o yüzden takipteyim bu bölümü henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 gel başla ya necro açtım summoner yapcam diye ölüp ölüp duruom, yardım edersin. summoner necronunda bu kadar ezik bi karakter olduğunu bilmiyordum yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bosslarda biraz desteğe ihtiyacı olabilir summon necro ama bu eksiğini telafi edecek birisi olduğu zaman yanında çok güçlüdür, partye çok yarar. Corpse explosion mutlaka tavsiye ederim 4-5 kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 corpse explosion'a 1'den çok sakın verme reroll bile ettirir.. 1 veya 20 dmg olarak farketmiyor sadece patlama alanını genişletiyor.. zaten +4 +5 falan itemlerden gelir, dmg yapıcak farklı şeylere verilir o +4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yok 1 vercem zaten de. yalnız ilk lvllarda bu kadar ezik olmasına anlam veremedim. 3 tane skeleton yaratıyorum lan daha act1 de çatır çatır alıyorlar aşşağı o skelotonları. hiç mana'ya da vermedim. lap diye bitio mana, bi daha skeleton yaratamioz. bide boss'ları tek başıma kesemeyeceksem ne işime yararki bu char. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 abi summon necro kraldir sende bi problem var ciplak gezsen problem yasamayacagin guzide bi karakterdir hele nm ye hell e gectiginde o iskeletler guzellestikce guzellesiyor senleniyorsun bide bence corpse exp 20 leyin abi baska neye vereceksiniz yani hybrid yapsaniz bi ise yaramaz corpse en mantiklisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar