aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://i235.photobucket.com/albums/ee299/halogirl1000/jackass6.jpg soyle bir slyone dovmesi, fena olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://www.bremund.com/fun/patient_bear.jpg budur. (kalbimizdesin patient bear.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Fistan said: ben de bacağa yakuza gidiyorum bakalım bitince nasıl olcak ben de arada cumaya gidiyorum bakalım bitince nasıl olcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Dasaaa fiziksel ve ruhsal gelisimimi engelledin, o nasil espri olye allasen.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 dasaaa said: ben de arada cumaya gidiyorum bakalım bitince nasıl olcek bak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bittigi zaman yakuza gelip bacagi almasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 NoTwisT said: Dasaaa fiziksel ve ruhsal gelisimimi engelledin, o nasil espri olye allasen.:S hmmm önce ben de şaşırdım ama sonra geçti-a gitmek kalıbı bizde -biz dediysem türk ve türki devletler ile attığımız her adımı çalan hırsızın önde gideni hırsız yunanlılar ve hırsız rumlar- ya cumaya gidelim ya da pazara gidelim olarak kullanılır.pazara gidelim bir marşpiye alalım pazara gidip bi marşpiye alıp naaapaaalııım olarak kullanılır. tabii amerikalılarvietkonga gidelim bir bomba yapalım vietnama gidip bi bomba yapıp NAPALM! şeklinde de kendi lehçeleriyle söylemişlerdir. her neyse diyeceğim o ki ruhsal ve zihinsel gelişim öyle engellenmez böyle engellenir! bir nevi risk budur! yunan baklavası diye bi saçmalık uyduran ve hatta "cacık"ı bile çalıp cacıki yapan hırsız yunanlıların da söylediği gibi;selamın aloki konuyla alakalı olarak bence pixelart yaptır ayıyı.. ama bu olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 underground türkçe bu Xx2pacxX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 vaniLLe said: fantezi mi yapiyosunuz be? ciktiginiz hatun da bahtsiz bedevi yazdirsin o zaman sdfj. asasdasdgfasd altıma sıçtım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 dövme abdest bozar yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ayı dövmek zor iştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 böyle bişey de düşünebilirsin hem de çok ORJİNAL olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 konu kitlenebilir kız arkdaşıma sordum rencide etti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar