mangal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Ayı dövmesi yaptırmayı düşünüyorum vücuduma ama sadece dışardan görünmeyen yerlerime yani kasıklarıma ve üst bacaklarıma yaptırıcam 2 bacaga ve kasıgın 2 tarafına farklı dövmeler yaptırmayı düşünüyorum ama sorun şu google dan arattım sadece istediğim gibi bi dövme bulamadım sizin bildiğiniz dövme forumları vs siteleri varsa yardımcı olursanız sevinirim Neden Ayı dövmesi çünkü ayıları çok seviyorum hep ayı olmak istemişimdir ayı gibiyim Neden görünmeyen yerlerime Babam kızar teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 (vayy) ayı (vayy) hmm güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 babası kızarmıs... hadi ordan azgın şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 kasık bölgesine sumo güreşcisi yaptır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://www.funnypix.ca/d/5214-1/Pedobear.jpg Yaptır direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCSSS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Bu ayı kardeş, ben de tosbaa düşünüyorum(görünen bir yere ama :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Llama said: kasık bölgesine sumo güreşcisi yaptır bence yok hacı oraya WOMAN1ZER yazdırcan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 mangal said: ayıları çok seviyorum hep ayı olmak istemişimdir ayı gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ben de bacağa yakuza gidiyorum bakalım bitince nasıl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 mangal said: Neden Ayı dövmesi çünkü ayıları çok seviyorum hep ayı olmak istemişimdir ayı gibiyim ahuahuahauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ayı resimleri koyun dövme olabilicek fotoğraf deil hadi go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ayı olmak isteyen kardeşime yardımcı olmak şereftir. Umarim beyendiğin cıkar. Renkli yaptırma bence apiş aranda bozulur. bunlarda pençeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 SCSSS said: Şu çok deliymiş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 evet ama dövmeciye bu şekilde götüremem resim olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 fantezi mi yapiyosunuz be? ciktiginiz hatun da bahtsiz bedevi yazdirsin o zaman sdfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 buda güzelmiş bu var bide o dediğinin renklisi var. biraz ararsan sırf resim olarakta bulursun heralde. her kes yaptırmış demek ki int.'de dolanan bir resim. benden bu kadar bay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Masticore said: boyle memeye aman dovmeye can kurban.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 dikkat et bozkurt çizmesinler dsfsdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 şu tarz bişeyi aşşaya yapabilirsin. hem home made hem custom. babanda bişey demez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 armudun iyisini ayılar yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 TOPİCTE MEME VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 silayvanin resmini yaptirabilirsin gogsune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 hem daha insani durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar