BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Yazlikta kullanmak icin en en en ucuz interneti ariyorum. Kotali jetonlu kontorlu felan olabilir sorun degil. Bi iki sartim var sadece onlar onemli. 1. Mumkunse kampanya modeli olmasin eve donunce kapatabiliyim yok illa kampanyaysa senelik masrafi iste mantikli olsun. 2. Hiz onemli degil 512 de olsa yeterli kota 1 gb alti olmasin yeterli wowdan kota bitmeisn yane. 3. Mumkunse wireless modem hediyesi felan olsun ki bide modeme para dokulmiyim. 4. Ve mesela bugun arasam bugun gelip baglasinnar. Bu sartlarda en ucuz nedir biri ttnet superonline felan nedir oneriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 biri nin var galiba yazlık tarifesi 3 aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 smileadsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 quad pekte ekonomik deil ya Yazlığına gidenler, evine dönen öğrenciler gibi kısa süreli internet kullanımına ihtiyaç duyanlar için 3 ve 6 aylık olmak üzere 2 seçenekli paketler hazırlayan smile adsl, Yazlık İnternet Paketi’ni hem limitli hem de limitsiz tarifelerde kullanıcılarına sunuyor. Kullanım süresi bittiğinde otomatik olarak kapanan bu paketler KDV, ÖİV, aktivasyon ve açma/kapama ücretleri de dahil olarak 119 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla seçimi abonelere bırakıyor. Modem talep edenler ise kablolu modemleri 49 TL’den, kablosuz modemleri ise 79 TL gibi cazip fiyatlarla alabilirler. 119 ytl + 79 da modeme 3 ay icin 200 lira ediyo zaten 1 sene ttnet alsam en kotusu o kadar deil mi kotali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://www.biri.com.tr/biri-kampanyalar.html su iyiymis ya ayda 13 lira 24 ay kontat gerekiyoda fena deil yane kampanlalarda ana sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://www.biri.com.tr/biri-kampanyalar.html buda iyiymis 89 lira 1 mbit 109 lira 8 mbite kadar modem beles buda yazlikci biri hedesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 hah simdi buldum kazigi 1 saatir ariyorum fine printteyms Kampanyada belirtilen fiyatlar; Bonus özelliği taşıyan kredi kartları ile yapılan satışlarda 4 ay, diğer kredi kartları ile yapılan satışlarda 3 ay, kredi kartı dışındaki diğer ödeme yöntemleriyle yapılan satışlarda 2 ay boyunca uygulanacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://www.biri.com.tr/biri-kampanyalar.html#yazlikci edit: bakmışsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 6 aylıklar daha uygun evet. Ama 2 yıl hedesi olmaması çok iyi. 2. el bir modem alırsan daha hesaplı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 smayıl dan uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Smile aldım, uygun fiata wireless modemde aldım. Kesinlikle 10 numarai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 pascalnouman said: smayıl dan uzak durun. ttnetten bir farkı yok ki hız falan açısından. uzak durucaksanız hepsinden durun zaten =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar