dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Kullanan var mı? memnun mu? çıkartınca ardında yapışkan, leke vb bırakıyor mu? tr'den mi aldınız net'ten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bi marka vardı geçtiğimiz sene cebit'te tanıtmışlardı. böyle kağıttan ziyade mousepad tarzı, yapışmayan, arka kapağa tutunan kolayca çıkan iz bırakmayan bir l.skin. unuttum adını. şimdi arattım, bulamadım bir daha. sen nereden alacaksın? buydu: http://www.lapstick.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bizim okulda var bayağı kullanan, imaclere gidiyor yine süslü alet olduğu için, hp'nin pavillionlarına da gidiyorda compaq'a yapıştırıyorlar bunlardan deli ediyorlar beni, laptopun tüm karizması gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 lapstick'in malzemeye ulaşabilsem ben daha iyisini yaparım vallahi. en azından kendi istediğim gibi olur (köpekler ne yarabbi.. satın alanların tez yok olması dileğiyle. amin) dün bi yere sordum "benim istediğimi yapabilir misin" diye sonuna da "ulan!!" koydum sert gözüksün böle tehdit manasında.. benim istediğimi yapabilir misin ulan!! diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ana negzel şeylermiş bunlar hiç haberim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar