yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 selamlar. laptopumda sim kart yerleştirilen yer var. connect carda gerek kalmadan sim kartı buraya takarak gsm sağlayıcı üzerinden nete cıkabiliyorum. en azından teoride böyle. yalnız bunu nası yapıcağım hakkında bi fikrim yok. bu kartın driverini yüklemedim sanırım ben, o slot ne slotudur? driveri yükledik, ondan sonra ne yapmamız gerek? herhangi bi program yüklemek gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 laptopun ne marka ne model yazmamışsın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 lenovo thinkpad t500 laptop. genel olarak nasıl yapılır diye sordugumdan yazma gereği duymadım. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yok mu bilen yav? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar