Hapl0 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Warhammera giriyim oynıyım diyorum bütün charlardan kastım 20 lvl(destro) bir tanede 30 wp var ama oyunda yapıcak bişey yok sıkıyo -sc desen yavaş gelio ve bi süre sonra bayıyo -rvr desen kaleye dalıoruz bi warband, bright wizardın teki bütün warbandi yatırıo -pve desen hep quest pqlarda farma dayalı Napıcam bu oyunda sorun bendemi bilmiyorum ama verdiğim paraya acıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikromikrop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 sen yine oynamışsın üstadım biz parayı verdik daha oynayamadık wow dan kaçtık ama warhammere vurulduk wow a gerimi dönsek nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 wowada dönülmezki aynı raidi trilyon kez yap,arena itemı fulle bi gün sora yeni set çıksın nereye kadar:/ edit:yazım hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikromikrop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 warhammer oynayabilsem kara vericem bende gerçi sorunu alt da açıkladım senin bir bilgin varmı.. the server has closed your connection you have been disconnected oyundan atıyor ve üstdeki yazı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Hapl0 said: Warhammera giriyim oynıyım diyorum bütün charlardan kastım 20 lvl(destro) bir tanede 30 wp var ama oyunda yapıcak bişey yok sıkıyo -sc desen yavaş gelio ve bi süre sonra bayıyo -rvr desen kaleye dalıoruz bi warband, bright wizardın teki bütün warbandi yatırıo -pve desen hep quest pqlarda farma dayalı Napıcam bu oyunda sorun bendemi bilmiyorum ama verdiğim paraya acıdım war patladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TripKroniK Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 dakro neden her basliga "war patladi" yaziyosun begenmiyosan oynamassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 war patladi diyor ama ne zaman girsem oyunda :) valla oyunun en zevkli tarafı bence tier3 (tier2 de güzel ama mount olmadigi icin fazla keyfini cikartamiyorsun). lvl 30 adam tier4'te keklik gibidir acil rank 37+ ol bence. Benim taktik bir sure oynuyorum karakteri, sonra soyle 4-5 gun inevitable city veya guild varsa viper pit'te nadasa birakiyorum, rested olsun diye, sonra cok seri kasiyorum. (mesela marauderle bir gunde 38'den 40'a geldim nasil nadasa biraktiysam artik). rank 40 olmanin en hizli yolu PvE. Mumkunse cabuk mob kesebilen bir karakter ile (dps hatta range dps, war priest/dok gibi) rank 40 olursan, daha cok zevk alirsin diye dusunuyorum. server ne bu arada? bazen cok seri senaryo geldigi oluyor (ozellikle Lotd oncesi live event'de norn'da sadece senaryo oluyordu :) ) bu land of the dead senaryo olayını iyice sondurdu, gecer insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 TripKroniK said: dakro neden her basliga "war patladi" yaziyosun begenmiyosan oynamassin evet beğenmiyorsam oynamam. ama oynuyorum. ama her bu oyunun şusu yok busu yok busu böyle busu boyle yazan başlık dikkatıni çekmiyorda benim "patladı" yazmam neden dikkatini bu kadar çok çekiyor onu anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 fuzulee said: server ne bu arada? bazen cok seri senaryo geldigi oluyor (ozellikle Lotd oncesi live event'de norn'da sadece senaryo oluyordu :) ) bu land of the dead senaryo olayını iyice sondurdu, gecer insallah. Ben dün norn'da öğlenden gece 22:30'a kadar senaryo yaptım, tak tak geliyordu. Gir de buluşalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 kepdede aynısından istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodseeker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 r40 olunca güzel organizasyon yapan guilde girince sıkıntın geçer diye düşünüyorum. Zira WAR 'da PVE zaten çok çok ön planda olan birşey değil. Bence şu aralar sıkıcı olması doğal, İlerki versiyonlarda bug sıkıntıları bitince oynamaya değer olacak eminim. Wow 'la kıyaslamayın bu oyunu ya. WAR 'da kısa sürede elde ettiğinizi Wow'da edemiyorsunuz. Wow'da her silahı kullanmak için bile skill kasıyorsunuz. Kas Allah Kas başka birşey yok wow'da bence. Ama WAR öyle değil WAR'a sırf güzel görselleri ve güzel çizilmiş karakterleri ve güzel dark fantasy haritaları için bile para veririm. Wow da bir item için haftalarca beklemektense sıkıla sıkıla WAR oynarım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 sorunun temelini açıklayan bir yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Destrolarım k8p de wp nornda senaryo grubu varsa katılabilirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 arcane said: fuzulee said: server ne bu arada? bazen cok seri senaryo geldigi oluyor (ozellikle Lotd oncesi live event'de norn'da sadece senaryo oluyordu :) ) bu land of the dead senaryo olayını iyice sondurdu, gecer insallah. Ben dün norn'da öğlenden gece 22:30'a kadar senaryo yaptım, tak tak geliyordu. Gir de buluşalım :P beni özellikle senaryolara almiyorlar heralde, iyi bir sey mi kotu bir sey mi anlatmak istiyorlar anlayamadim ama. pencem ensende, renown puanin da cebinde :P. Cok feci ölüyorum bu aralar, ozguven patlamasi mi yasiyorum nedir, bir healerlara dalmalar, bright wizard cekmeler (el bombasi yutmak gibi bir sey), wh-engi'lerle 1e1 munasebetlere girmeler falan anlamadim gitti. silkelenip kendime gelmem lazim, yoksa magus'a gerek kalmayacak, free kill diye kendim dogal rift olacam diye korkuyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mighty_THoR said: sorunun temelini açıklayan bir yazı Not a single UI in sight... and people are talking to each other!Think of it this way. If when you walked into a bar, there was a menu on your table of the people in there and what they had in mind for the rest of the evening and all you had to do was touch a button beside their name and voila, you were off… hahaha bunu sevdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 benide k8p de sadece zerg halinde dolaşan 1v1 de kaçan destrolar sıktı, yetkililer çözüm bulsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Oyunun geneline çözüm lazım yada ben mmodan sıkıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Sanırım sen mmolardan baymıssın arkadasım. Pve.rvr duzenli yapan guıldlerden bırıne girersen ve karakterini 40larsan oyundan alıcagın tadın degisiceggine ınanıyorum. Oyunda bol bol dueller oluyor.Mırc varsa Quakenet, eightpeaks.rvr kanalına gırersen hemen hemen herkez orda ve bır duel zonu belırlenıp orda dueller oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 abi biraz dps oynayalım dedik point attıgım adam yanıma yaklasmıyor sonra 5 kisi geliyorlar kesiyorlar point attıgım oyuncu /lol yapıyor (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 2 haftalık oyuncu olmama rağmen benide baydı,ordan oraya koşturmacalar,kimde daha fazla oyuncu varsa kazanan taraf %90 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 1 grupla warband kesmemişsiniz demek hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yok nasip olmadı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Oyundan tam anlamıyla zevk alman için iyi ve aktif bir guildde olman lazım.Tavsiyem oynadığın serverdaki guildleri warhammer alliance'dan araştırman ve onlara başvurman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben demiştim ama warhammer çok fena patlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Sparkcaster said: 1 grupla warband kesmemişsiniz demek hiç Warbandle iki warband alanı gördüm de grupla warband iyiymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar