mikromikrop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 selam arkadaşlar wow acount um kapandıgınndan warhammer açtım warhammer age of reckoning.........oyunu yükledim patchler tamam ama oyuna girince 5 10 saniye sonra atıyor yada bazı severlarda 5 dakika çalışıyor sonra yine atıyor sebebi nedendir. atı radeon 256 mb ekran kartı 2.5 gb ram var bilgisayarımda yardımcı olursanız sevinirim. ve şöyle bir yazı çıkıyor.. the server has closed your connection you have been disconnected
mikromikrop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 arkadaşlar yardım alt daki forumda da yazdım oyuna girdikten sonra 5 veya 10 saniye sonra atıyor ve ekrana the server has closed your connection you have been disconnected yazısı çıkıyor sorunu bilen bana yardımcı olsun lütfen........
Hapl0 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 mikropçum niye durmadan başlık açıyosun bilen biri olursa yazar:)
mikromikrop Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 sıkıntıdan hiç bir şey yapmadan beklemek zor iş :))
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 hesabınla başkası girmiş olabilir.oyunu denerken biz yaşıyorduk çok bunu.wowdaki gibi oyundakini düşürmüyor.sonradan gireni sokmuyor oyuna.
d3ng3siz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bağlatının yawaşlığı ile ilgili bi sorun olabilir. ben 3g kullanıom upload çok kötü bu yüzden arada bir bendede oluyor o sorun.
dakro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 mikromikrop said: selam arkadaşlar wow acount um kapandıgınndan warhammer açtım warhammer age of reckoning.........oyunu yükledim patchler tamam ama oyuna girince 5 10 saniye sonra atıyor yada bazı severlarda 5 dakika çalışıyor sonra yine atıyor sebebi nedendir. atı radeon 256 mb ekran kartı 2.5 gb ram var bilgisayarımda yardımcı olursanız sevinirim. ve şöyle bir yazı çıkıyor.. the server has closed your connection you have been disconnected bağlantı hızı sorunu olabilir. driverlarının güncel sürücülerini kurup deneyebilirsin. antivirüs programının güvenlik seviyelerini bir kontrol et, engellemelere takılıyor olabilirsin.(ha keza güvenlik duvarınının ayarları.) şimdilik başta önerebileceklerim bunlar. bi deneyip bizlere tekrar haber verebilir misin? daha farklı çözümler bulabilmemiz için.
Öne çıkan mesajlar