Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 raven de olur[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bishop kuzgun deniyor ona sanki :) ben hala kirpi konusunda ısrarcıyım şunun sevimliliğine bak[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 06 Haziran 2004 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 sevemedikten sonra ne anlamı kalcak ya.bunun sevilebilecegini hic sanmıyorum :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Pekiii kablumbağa ile oynanılabiliyor mu[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bukalemun al vardı bizim kamil bi tane[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bukALemun[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Civciv al, biz evde 2 tane besliyoruz ama sakın ıslanmasınlar, hemen hasta oluyorlar. Başta 3 taneydi biri ıslandı, öldü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 beni al yaaa[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 acıkcası su an kedimin kıçını devirmis bi halde tatlı tatlı yatıp patisini yalayışını görseydi annenle baban kedi uyurken kızarlardı sanırım kalk dolaş diye. ablam ve babam kedilerden nefret ederken annem bana supriz almıs bigun (kiannemde hiic sevmez) Laluş eve geldiği gunden beri herkes tapıyo kediye bi dedigi iki olmuyo benden daha iyi yasıyo valla.. sirin seye kimse karsı koyamazzz :)[signature][hline]Tarist (17:33) : demek ünlü olmak istiyosun Tarist (17:34) : çekinme bi içki al Tarist (17:34) : veya dur sana bi içki hazirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bak inek al hem çok puan veriyor hemde yanında bi de kuzu veriyolar.....:D[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar