mardox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 http://www.burnzombieburn.com 9.99$'a PS Network exclusive olarak satışa sunulmuş. Çok hoş gözüküyor, ama deneme fırsatım olmadı benim kredi kartını US store kabul etmiyor. Oyunda zombileri arkadaşıyla kızartmak isteyenler için co-op seçeneği de var, ekranı 2'ye bölünerek oynuyomuşsunuz, ama online multiplayer seçeneğini yok. lafı fazla uzatmadan flame throwerınızı kapıp download'a başlayın :D http://www.gamespot.com/ps3/action/burnzombieburn/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;read-review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 PSP oyunu sandım SS'i görünce,meğer ps3 oyunuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 tip olarak çok pspye benziyor. O kadar para verilen bir ps3'te çok daha efektif, yenilikçi şeyler bekliyor insan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 kendercik psn oyunlarından verirsen bu kararı hataya düşersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 zombie apocalypse var, hem 4 kişi co-op var hem online co-op var hem de split screen değil. ayrıca aynı fiyat. burn zombie'de local 2 kişi split screen co-op var sadece. 3-4 kişi oynamadıktan sonra zevki çıkmaz bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 mardox said: kendercik psn oyunlarından verirsen bu kararı hataya düşersin. önceki mesajımı yazdığımı da hatırlamıyorum, arkasında da değilim bu arada. Şimdi gördüm sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar