sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 istanbul'da dunkin donutsci kaldi mi? uzun zaman once carousel'de vardi bakirkoydeki. o kapandi. sonra istiklalde acilmisti. o da gitti. en son bir tane benzincide gormustum sans eseri. ama o da kapanmis simdi. kalmadi mi ya istanbul'da? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 capitolde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 içerenköy carrefourda bide profile alışveriş merkezinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 boğaziçinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 guzel guzel sevindim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 uff o donutları yiyince direk göte gider yağ olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 of devamlı yemek muhabbeti dönüyor patide çok mutsuz oluyorum canım çekiyor hep böhü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://epicurious.blogs.com/photos/uncategorized/2008/04/15/dunkin_donuts_dozen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 OHA VİCDANSIZLAR ALLAHSIZLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ÇİFT KAT ÇUKULATALI VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 hiç sevmiyorum ben bunları niyeyse. millet aşığı lan. keza hamburger de sevmiyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 e ne sevion? brokoli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 napayım abi sevmiyorum. ^^ hamburgeri sevmeyi bırak, önüme koysan hazır ve beleş yiyemem. ^^ onun yerine gider enginar yerim, bilimum patlıcan yemeği yerim. nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 oha nası hamburger sevmıyosun arby's dünyada en sevdiğim şey.resmen karşı koyamıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 of ya subeler kapanmaya devam etmese bari http://kayipkentliyiz.biz/dunkin-donuts-turkiye-nin-hazin-sonu.htm neyse http://www.tastymadness.com/wp-content/uploads/2009/06/dunkin-donuts-doughnut.jpg sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Bella said: oha nası hamburger sevmıyosun arby's dünyada en sevdiğim şey.resmen karşı koyamıyorum sdfs Arby's de muthistir. beef'n cheddar favorimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 beef'n cheddar <3 ama en çok patateslerine aşığım. ölümüne yemek istiyorum. keşke 2. midem olsa sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 onlar ne lan arby cedar fln? nerde yaşiyonuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://images.teamsugar.com/files/upl1/1/17470/38_2008/Picture_1_2.png allahim sana geliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 BU PATATESLER DÜNYADAKİ EN GÜZEL ŞEY İŞTE. OFF YEMİN EDİYORUM MUTSUZUM tam şuan sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 senko said: onlar ne lan arby cedar fln? nerde yaşiyonuz siz? istanbulda var.diğer şehirlerde var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 senko said: onlar ne lan arby cedar fln? nerde yaşiyonuz siz? sen nerdesin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 izmirde okuyomda hiç duymadıydım şimdiye kadar dediğiniz şeyleri. istanbulda da gözümden kaçmış demekki. nerde bunlar? gittiğimde yiyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kadıköy tepe tepe nautilus de var.resmen oranın sapığı olmuş durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar