forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 termosifonda 16A lik bir sigorta vardı, elektrik girişi olan yer hafif kararmış, çalışırken atıyordu elektrikçiye sordum 20A lik verdi şimdi onu taktım hayatımda ne gibi bir değişiklik olcak 20A lik daha mı çok elektrik çeker bi de eski sigortanın bozulmasının ndedeni nedir, temas eden yerlerin malzemesi mi dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 hayattaki değişikliğe bak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 harbi ha, "Sigortam değişti, hayatım değişti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 20A daha cok cekmez daha cok cekmesine izin verir 20 A de buyuk bi sorun olmaz ama daha cok akimli bi sigorta kullanirsan daha buyuk bi akim cekmeye kakarsa sistemin sigorta aticagina hattin yanar evd eyangin cikar fark o evhatlari genelde 20 A i kaldirir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 20 A sınır değeri benim de bildiğim kadarıyla. önceden 16 için yeterli akım gelince makine zarar görmesin diye çat sigorta kopuyo o yüzden işte. Sigorta yanıyo ama cihaz tehlikeden kurtuluyo. 20 A de biraz daha büyük değer, o yüzden biraz daha fazla tehlikeli. Ama sorun yaratmaz, yaratacak olsa adam vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 en yüksek derecede ısıtmaya çalışırsam farketcek o zaman elektrik kablo önceden de ısınıyordu normal bir sonuçtur di mi bir de evin genel sigortası 25A le giriyor, normal prizlere giden sigortalar 16A hep aslında bir önceki sigorta neden yanma eğilimi gösterdi onu anlasam içim rahat etcek(kablonun plastik kısmı da hafif yanmıştı) bunu düzenli olarak kontrol edeyim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kablo yanma meselesi (ya daısınma) kablonun dandikliğidir. Telin kalitesi ve kalınlığı önemli, iç direnci fazlaysa ısınıyor yanıyor hatta. Bizim ufo yu bağladığımız ara kablo yanmıştı, çok akım çektiği için alet kaldıramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar