deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Harbi hellmiş, hiç hellde oynamamıştım 65lvl oldum hala zombieleri kesemiyorum, frost zealotum ve tüm skillerime immuneler. Çok merak ediyorum ne yapacağım. Holy shocka vermeye başladım artık coldun kurtarmadığı yerde shockla girişeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 1.10 sonrasi ne zaman hell denesem oyundan sogudum. ugrasilcak gibi degil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 semiih item plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Abi verme shock falan. Bekliycen sabredecen. Hell item ve level ister. Ben yardım edecem size geçeceksiniz cold immueleri size uygun olan yerlerde kasacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 hammerdin ftw, hell falan dinlememde çok bayıyor tek başıma. adam lazim birlikte kasicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Skill reset gelsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Frost zealot giderken backup skill olarak verecektin vengeance a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 level 55'de hell act 1'de summoner necro ile çok yavaş ilerleyebiliyorum; sanırım normal olan bu ? level kaç gibi başlamak lazım hell'e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 70 iyidir. Ama summoner ile zorlanırsın biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 61 amazon + barbar hellde den of evili temizlememiz 20 dakka aldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar