sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 http://www.planetmilan.com/downloads/Goals/inzaghi_sparta.wmv görmemiş olanlar varsa çeksin izlesin yani. bu gol dünya kupasında meksika'nın attığı golle çekişir bariz.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 izledim buda gusel ama o meksikanın attıgı bariz cok daha gusel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Okan Buruk yada Tayfur bunun aynısını milli maçta ceza sahasının dışından atmıştı ehu..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bence hakan şükürün bologna'ya attığı gol daha güzeldi.hani fazla zıplayıp sonra havada eğildiği gol.hatta bologna'nın kalecisi palgiuca hayatımda yediğim en güzel gol demişti.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bologna'miydi o? Ben dortmund diye hatirliyorum ama dogrudur dedigin.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Pascal'ın ölümüne Taffarel'e attığı kafa golü de güzel olmasa da dünyanın en deli kafa golü olabilir :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Hakan'ın EU2000'de Belçika'ya attığı gol de güzeldi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ehe kafa golleri dedikmi hakan gelir akla. yanlız sanırım(emin değilim yamuluyosam düzeltin.) sepp piontek'in söylediği bi laf vardı. "hakan kafasını maçlarda kullandığı kadar, normal hayatındada kullansaydı şimdi çok daha ünlü bi fubolcu olmuştu"[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hehe hakanın macaristana yıllar önce attığı bi kafa golü wardı o güzel esas kaleye arkası dönük ensesiyle atmıştı 90 a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 harbi çok güzel gol bu ya helal inzaghi ye konuşturmuş gene klasını[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Kafa golü diyince durun arkadaş dünya kupası finalınde maradonanın golünü unutmayın... bkz."Tanrının Eli"[signature][hline]KÜÇÜK HÜSAMETTİN vs. _NoelBaba_ ver 0.1 (Pek küçük olmayan bi hüsamettinmiş bu abi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 tarihin en yalan golüdür o.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hakan sükürün belcika'ya attigi gol yaklasik yerden 2.85 yüksekten vurulmus bir toptur. yani tam bir yetenek zamanlama ve fiziksel kabiliyet örnegidir. yine hakan sükürün juventusa bu sene attigi gol o konuda efsanedir. bir de oktay'in fener leverkusen maçinda attigi bir kafa gölü direk bir baska efsane'dir. kafasini öne doru götürüp arkaya dogru vurmustur yani ben fln yapsam boynum kirilirdi. Kesin izlenmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: bLaQ, 06 Haziran 2004 15:53 tarihinde demiş ki: Okan Buruk yada Tayfur bunun aynısını milli maçta ceza sahasının dışından atmıştı ehu.. tayfurun isveçe deplasmanda attı golmü acaba? daha izlemedm yukarda linktreki golü ama..[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ya alakasız golleri bununla karşılaştırıyorsunuz. hakan'ın kafa gollerine hastayım ben o ayrı. ama şu golü ya izlememişiniz ya da anlamıyorsunuz nasıl bir gol olduğunu =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 en iileri hagi nin hakanın kafasından sektirip attıgı gollerdir ama kafa golü olarak geçse en iyisi seçilidi yani demekki kafa golü kabul edilmiyor[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: DonCorleone, 06 Haziran 2004 17:37 tarihinde demiş ki: hehe hakanın macaristana yıllar önce attığı bi kafa golü wardı o güzel esas kaleye arkası dönük ensesiyle atmıştı 90 a :) sora gidip direğe gömmüştü kafayı kafası yarılmıştı sanırım.[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Hasan şaş x milan ????* en güzel kafa gölüdür bu[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hasan'ın milan'a attığı da süper hakan'ın belçika'ya attığı bu arada meksika olayı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 kafa golu boyle olmamali boyle ayni mesafeden ama olaylar hizli gelismeyecek, adam yukselecek vucudu sabitken kafasini arkaya oynatip dan diye vuracak ust direkten sekip kaleye girecek, hakanin atarkenki postur iyide gerisi gelmiyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben bu maçı izlemiştim gerçekten güzel gol. Kafayla olmasada dünya kupasında uruguay'lı rodriguez'in attıgı gol hala en sevdigim gol. topic acmıstım bunuda izleyin > http://www.antu.com/naklen/dunyakupasi/diger_maclar/uruguay_danimarka/uruguay1danimarka1.mpg[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 seyredebilceiğimiz başka güzel gol sitesi var mı?[signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has increased by 0.1%.It's now 120.0%* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar