civciv Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bız cafede server actık arklarla pvp yapıyoruz. amam server bazen sefe moda oluyor.bu yuzden yarım beklıyorum.cafede beklıyoruz pls yarıdım edın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 yardım lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 safe mode dedigin nedir tam oalrak aciklayabilir misin? clientten girerken kosede bi ayzi mi cikiyor yoksa konsolda mi abidik bi msg cikiyor?veya ne oluyor[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 server da arklarla pvp yarpekn bazen hareket edemiyoruz bazen buyu yapamıyoruz mana falan dolmuyor.bole oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 server stall oluyor ya main loopa giriyor bi script yuzunden, yada corrupted bi memory yuzunden. bunlarla ugrasmamak icin madem cafe serveri world'e wipe atip scriptleri dikkatli secmenizi onerebilirim.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 peki baskaa cozumu yokmu ? ne yapmalıyım yardım edın lutfen nasıl bulabılırım bu sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 mesala arkın dediği gibi scp den en son scpleri kontrol et onlardan kaynaklanıyor olabilir[signature][hline]www.yasakalan.com Yasakalan Birleşik Hack Topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ama nasıl kontrol edecegım butun scplerı kontrol edememkı. bı scp yazsanız yardım etsenız hıc gırmese olmazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 up up yardım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Safe sorununu script ile halledemezsin bir region scp yi kontrol et eger safe region flag warsa onu kaldır dene[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar